2789
عنوان

واژیمینسون

222 بازدید | 12 پست

کسی هست اینجا ک این‌ مشکل رو‌داشته چند وقت بعد ازدواج همه چیز اوکی شد

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من ۵ساله ازدواج کردم سال اول و دوم جهنم بود..کم کم خوب شدم

میتونم بیام خصوصی باهاتون حرف بزنم اینجا تایپیک پاک میشه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
اول اسمشو یاد بگیر سرچ کردن خیلی کمکت میکنه

بلدم کامل بنویسم لغو کاربری مینویسم واس همین غلط نوشتم 

یه کانال داشتم پاک‌شده ..داخل سایت و اینستا بگرد شاید بتونی پیدا کنی..درمانش راحت بود

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

https://t.me/vagiiiinism

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

جهت اطلاع روش درمان به  ادمین مراجعه کنید

ارتباط با ادمین

👇👇👇

@ava19911

👌درمان صد در صد #واژینیسموس

❓#واژینیسموس چیست؟ انقباض غیر ارادی عضلات مهبل

❌#ترس_از_دخول❌#دخول_غیر_ممکن

آدرس پیج اینستاگرام👇

https://www.instagram.com/vaginismus1991?r=namet

میتونم بیام خصوصی باهاتون حرف بزنم اینجا تایپیک پاک میشه

امیدوارم مشکلت حل بشه من خیلی اتفاقی تو یه گروه داخل تلگرام رفتم که خیلی بهم کمک کردن خیلی وقت و انرژی میذاشتن همه عین هم بودیم همیشه دعاشون میکنم

من فکرکنم سن ازدواج بی تاثیرنیست  چون خودم۱۵سالگی ازدواج کردم واین مشکل تاچندسال باهام بود تاخو ...

من سی سالمه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز