2777
2789
عنوان

سلام امروز پنجشنبه هست میشه بیاین

99 بازدید | 17 پست

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک ورحمه الله و برکاته سلام برای شهید احمدعلی نیری شهید ابراهیم هادی شهید حاج قاسم سلیمانی شهید سید رضا حسینی شهید احمد پلارک شهید سیدحسن حسینی شهید سید موسی حسینی صلوات بفرستید و فاتحه بخونین اخر دعاهاتون من روسیاه گناه کار خطاکارم دعا کنین خواهشا

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾
به نام خداوند رحمتگر مهربان (۱)
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾
ستايش خدايى را كه پروردگار جهانيان (۲)
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾
رحمتگر مهربان (۳)
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾
[و] خداوند روز جزاست (۴)
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾
[بار الها] تنها تو را مى ‏پرستيم و تنها از تو يارى مى‏ جوييم (۵)
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾
ما را به راه راست هدايت فرما (۶)
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾
راه آنان كه گرامى‏ شان داشته اى نه [راه] مغضوبان و نه [راه] گمراهان (۷)
بسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾
بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)
اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾
خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾
[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)
وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾
و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾
به نام خداوند بخشنده بخشایشگر
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾
ستایش مخصوص خداوندى است که پروردگار جهانیان است.
الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾
بخشنده و بخشایشگر است.
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾
(خداوندى که) صاحب روز جزا است.
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾
 (پروردگارا) تنها تو را مى پرستیم و تنها از تو یارى مى جوییم.
اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾
ما را به راه راست هدایت فرما!
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾
 راه کسانى که آنان را مشمول نعمت خود ساختى، نه راه کسانى که بر آنان غضب کردى و نه گمراهان
🖤🤍🤍🖤🤍🖤🖤🤍🖤🤍🖤🖤🤍🖤🤍🖤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾
ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)
وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾
و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)
لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾
شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾
در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)
سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾
[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیدتنا و مولاتنا خانم زینب کبری 

اللهم ارزقنا شفاعه الحسین علیه السلام و علی بن الحسین علیه السلام و اولادالحسین علیه ااسلام و اصحاب الحسین علیه السلام و شههدا فی سبیل الله اللهم صل علی فاطمه سلام الله علیها و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک

بحق سیدتنا و مولاتنا خانم زینب کبری سلام الله علیها

خواندم ان شاء الله حاجت روا شین 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

سلام خیلی خیلی خیلی محتاج دعام اتفاق وحشتناک بدی چند روز دیگه حتما میفته رسوا بدبخت میشم خاک عالم برسرم میشه خانوادم دق میکنن ابروم حتما میره انگشت نما میشم حتما ابروم حتما حتما میره بدبخت میشم روسیاهم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی التماس دعا زیاد😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭

چند روز دیگه اتفاق وحشتناک بدی حتما میفته انگشت نما میشم حتما ابروم حتما حتما میره خواهش میکنم اخر دعاهاتون من روسیاهم دعا کنین خیلی التماس دعا زیاد

😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭

@اعتصامی  

@حنای_من  

@mahboooobeh4  

خیلی التماس دعا زیاد

سلام خیلی خیلی خیلی محتاج دعام اتفاق وحشتناک بدی چند روز دیگه حتما میفته رسوا بدبخت میشم خاک عالم بر ...

سلام عزیزم نگران نباش انشالله به حق آبروی حضرت زهرا آبروت حفظ میشه

برات ۱۰۰تا صلوات میفرستم🙏🏻

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

سلام عزیز دلم خداوند مهربان حافظ آبروتون باشند

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

سلام دوستان عزیزم لطفا برای حفظ آبروی مریم جان دعا کنین الهی خیر دو دنیا نصیبتون بشه الهی آمین

@درمسیرخدا  

@گمنام156  

@شهنور  

@خوبها  

@mj_mr  

سلام دوستان عزیزم لطفا برای حفظ آبروی مریم جان دعا کنین الهی خیر دو دنیا نصیبتون بشه الهی آمین @در ...

انشاالله به حق ابروی حضرت فاطمه خدا حافظ ابرو دوست عزیزمون باشه 🙏🏻😍♥️

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
سلام دوستان عزیزم لطفا برای حفظ آبروی مریم جان دعا کنین الهی خیر دو دنیا نصیبتون بشه الهی آمین @در ...

سلام بحق آبروی بی بی دوعالم ..انشالا آبروشون حفظ بشه و هرنوع خطر آبروریزی و بلا ازشون دور باشه 🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹. 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺