2777
2789
عنوان

تخت دو طبقه خوبه برا بچه ها

6563 بازدید | 19 پست

بچه ها ۵ و ۳ ساله هستن. خونمون چون خیلی کوچیکه براشون به دنیا اومدن تخت وکمد نخریدم.یه دراور یه تخت پارک خریدم.که تخت پارک اصلا استفاده نشد.رو زمین خوابیدن از اول

به شوهرم ۶ماهه میگم برا تولدشون تخت دوطبقه بخریم.از این بزرگا.آخرش با پولی که برا تولدشون جمع کرده بودیم من به زور تخت و خریدم.شوهرم میخواست پول و خرج کار دیگه ای بکنی که واجب تر از این نبود.

حالا هر روز بهم میگه بچه از بالا میافته گردنش مبشگنه.ضربه مغزی میشه دستش میشکنه ووووو.دو هفتست اعصابم و خورد کرده.تختا نرده دارنا ولی دخترم یکم شیطونه همش بالاست.

الان باز از رو پله ها افتاد.چیزیش نشد فقط ترسید.دیگه من انقدرررر حرف شنیدم دیوونه سدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا خوبه.ولی سنشون هنوز کمه خدایی.من پسرم ۳سالشه هنوز بیخ خودم میخوابه.تختشم از یه طرف به دیواره از یه طرف چسبیده ب تخت خودمون اما بازم خیلی راه میره رو زمسن میخوابیم بخاطرش

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
مبارکه ما هم فکر تخت دو طبقه ایم، میخوایم سفارش بدیم بسازن ولی فعلا خرج های واجبتر زیاد داریم.شما چن ...

ده ملیون خریدم.قربانت. دخترم انقدر حوشحال بود که نگم برات.اصلا خیلی تو روحیه بچه تاثیر داره. ولی متاسفانه مردا بد عادت کنن دیگه تمومه

دیگه خریدم.بابا بچه هام مثل مفلوکا زندگی میکنن. از اول براشون خرج نکردم شوهرم پررو شده.میگه هیچی نمی ...

استارتر پایین تختشون بالشت یا پتو بزار که پرت شدن خدایی نکرده رو چیز نرم بیوفتن.

تازه وارد نیستم . تعلیق شدم به ناحق😑.
نه اتفاقا خوبه.ولی سنشون هنوز کمه خدایی.من پسرم ۳سالشه هنوز بیخ خودم میخوابه.تختشم از یه طرف به دیوا ...

من دخترم جداست ۵ سالشه.پسرم هم ۳سالشه طبقه پایین تخت خیلی نزدیک زمینه.میزارم روش