2777
2789
عنوان

چیکار کنم‌ من🤦‍♀️

105 بازدید | 7 پست

یه پسر دوسال و ۹ماهه دارم که ماشالله خیلی شیطونه🥰ولی خیلی هم باهوش و حرف گوش کنه.مشکلم اینه که وقتی میریم طرف خانواده شوهرم،پسرم چون اونجا همبازی داره خیلی شیطنت میکنه.بعد اونا هم هی تحریکش میکنن،مثلا عموش میگه بیا حمله و بزن بزن کنیم😐بقیه هم شروع میکنن مسخره کردن و خندیدن به بچم😒.هرچی هم به پسرم میگم نکن اینا کارای خوبی نیس اصلا گوش نمیده

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️

اینم بگم که جاریم دوتا دختر داره که روی تربیتشون خیلی حساسه و اصلا نمیذاره ازاین کارا بکنن ولی به بچه من که میرسن پسرم میشه دلقک و مسخره اونا😐منم چون از همشون کوچیکترم حرفی نمیتونم بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماباید به بزرگترش بگی اون عئوش که این بچه که متوجه خوب وبدنمیشه تحریک میکنه😕😕

متاسفانه اصلا شعور نداره منم رابطه خوبی باهاشون ندارم که بخوام حرفی بزنم

رفت و آمدتو کمتر کن، یا موقع هایی برو خونه مادرشوهرت که اونا نباشن

وقتی میری پسرتو سرگرم کن، با یه اسباب بازی نو، ماشین، کتاب داستان، رنگ آمیزی و .. ببر و تشویقش کن با دخترعموهاش بشینه و این بازیا رو کنه

نهایت اگه دیدی بازم عموش اینکارارو میکنه گوشی بده دست پسرت، بازی گوشی فکری و جذاب بریز تو گوشبت و یه تعداد کارتونهایی که دوست داره و سعی کن بیشتر اوقات با گوشی سرگرم باشه

اگه هم کسی گفت که مثلا چرا انقد گوشی میدین دست بچه، یا اینجااومده بذار با عموش بازیهای جسمی کنه و اینجورچیزا،  درجوابشون بگو که اون سری انقد ازین بازیها کرده بود شب از پادرد خوابش نمیبرد، یا اینکه میترسم بچم آسیب ببینه، یا اینکه بگو گوشی بدآموزیش کمتر ازون بازیهای خشنه و ..

رفت و آمدتو کمتر کن، یا موقع هایی برو خونه مادرشوهرت که اونا نباشن وقتی میری پسرتو سرگرم کن، با یه ...

مرسی خیلی خیلی ممنون🥰❤