2777
2789
محل کارم ظفره پیروزی یکم دوره و شلوغه احساس میکنم دو سه بار رفتم اینجوریه؟

گلم پس چرا میخوای شرق بگیری حد اقل مرکز بگیر.... ما امییر آبادیم...

ولی محله پاستور کمتره یا مثلا حر که خیلی کمتره... شرق خیییلی دور میشه... این جاها هم بازم دوره

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم چرا اصلا غرب نمی گیری هم خلوته هم نزدیکتر... اصلا هم طرح و ترافیک نداره....

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
گلم چرا اصلا غرب نمی گیری هم خلوته هم نزدیکتر... اصلا هم طرح و ترافیک نداره....

غربو که خیلی دوس دارم ولی همه جاش خیلی گرونن  ، مرکز هم بخاطر طرح و شلوغیش خوشم نمیاد 

ودیعه تا صدوپنجاه و کرایه نهایتا تا سه تومن میتونم بدم 

ولی پیدا نمیکنم و نمیشناسم کجاها خوبن ، چون تنها هم میخوام زندگی کنم 

غربو که خیلی دوس دارم ولی همه جاش خیلی گرونن  ، مرکز هم بخاطر طرح و شلوغیش خوشم نمیاد  ود ...

ببخشیدا نواب خونه هاش به کوچیکی و خوش قیمتی معروفه ولی  اصلللللللللا محیطش مناسب نیست....

واقعا افتضاحه

گلم برو بنگاها بگو پیرزن تنها چیزی سراغ دارید... تنهامو جای مطمئن میخوام....

حیف مادرشوهرم تازه خونشونو کوبیدن.....

ده تا خونه رو مفتاااا یعنی مفت... یک دهم قیمت اجاره داده بود....

غربو که خیلی دوس دارم ولی همه جاش خیلی گرونن  ، مرکز هم بخاطر طرح و شلوغیش خوشم نمیاد  ود ...

با این پول سمت شرق همون جایی که بهتون گفتم یه خونه خیلی خوب میتونی بگیری،فقط نگو تنهایی به بنگاه دارا مزاحمت برات درست میکنن،بگو خونواده ایم