2777
2789
عنوان

قرص متفورمین

197 بازدید | 17 پست

سلام دوستان مدتیه دکتربهم متفورمین داده الان که پریودشدم پنج روز گذشته پریودیم کم شده تموم نمیشه همیشه سرچهارمین روز تموم میشد کسی بوده شرایطش مث من باشه چیکار کنم پریودیم قط بشه

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

متفورمین رحم رو فعال می‌کنه و کمک به ما باروری میکنه و حتی باعث کاهش قند خون هم میشه

میدونم عزیزم ولی پریودیم قط نمیشه 

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍

[QUOTE=199998521]سر ۴ روز تموم میشه یا هنوز هست؟؟؟[/QUهمیشه سره۴روز تموم میشد ولی این ماه قرص رو خوردم تموم نشده داره میشه ۶روز

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
منم مصرف میکنم ربطی به پریود نداره لاغر میکنه و قند خون تنظیم میکنه 

عزیزم برای کیست ریز و.تنبلی تخمدانهم تجویز میشه منم رو پریودیم تاثیر گذاشته

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
واقعا راست میگی ،چندروز میخوری ،ماله کدوم داروسازی رو خوردی ،روزی چندتا خوردی خواهش میکنم جواب بده

عزیزم روزی ۳تامیخورم تقریبا ده روزی میشه میخورم 

تهران شیمی

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
[QUOTE=199998521]سر ۴ روز تموم میشه یا هنوز هست؟؟؟[/QUهمیشه سره۴روز تموم میشد ولی این ماه قرص رو خور ...

طوری نیس تا ۷ روز ادامه داره چون داره رحم رو پاکسازی میکنه نگران نباش برا باردار شدن شدن خوبه و تخمدانهاتو فعال میکنه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
گلم دکترت گفت ۳ تا اخه داری زیاد میخوری الان یعنی مافورمین لاغرت کرده

اره عزیزم دکترم گفت روزی ۳تا خودم نمیدونم لاغر شدم یا ن ولی شدیدا اشتهام کم شده

با افتخـــــار کوردم😍😍😍😍
اره عزیزم دکترم گفت روزی ۳تا خودم نمیدونم لاغر شدم یا ن ولی شدیدا اشتهام کم شده

اهان خوب پریودم تا ۱۰ روز عادیه دیگه انشاالله بارداربشی دوستم ممنون که جوابمو دادی

شده آیاکه غمی ریشه به جانت بزند؟