2777
2789
عنوان

چی بخورم زووود پریود بشم ؟؟😣

390 بازدید | 19 پست

یه چی بگین ک امروز پریود بشم ی هفتس عقب انداختم چیکار کنمم😥

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خرما

شیره انگور،خرما،انجیر و ارده

دم کرده زنجبیل یا دارچین 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
منم یه هفتس عقب انداختم کلا سیستم بدنم ریخته بهم حالم خوب نیست

واییی منم

شما بیبی چک زدی؟!

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

زرد چوبه چطوره شنیدم خوبه!!!

خرما شیره انگور،خرما،انجیر و ارده دم کرده زنجبیل یا دارچین 

شیره انگور باعث میشه ادم زود پریود شه،؟؟😖

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
زعفرون😁البته حامله نباشی 🙄

نمیدونم😥علایم حاملگی چیه🤦🏻‍♀؟؟

حالت به هم نمیخوره؟😂 فقط اینو میدونم اونم از تو فیلما😂

خخخخ نهه🤪