2789
عنوان

کرونا گرفتم

157 بازدید | 16 پست

شوهرم یه هفته اس کرونا گرفته خوابیده. الان دوروزه بچه هامم مبتلا شدن. دوشنبه نخوابیدم الانم رفتم دکتر سرم داده ولی چون بچه هامو کسی نیست نگه داره نزدم

اومدم خونه دختر دوسالم گریه میکرد میگفت غذا میخوام بهش آبمیوه دادم نخورد غذای دیشبو دادم گفت نمیخوام غذایی که رو گازه نپخته رو میخوام منم هی باهاش کنار اومدم دیشبم انقد تو خواب گریه کرده نذاشته بخوابم الانم گریه کرد منم سرش داد زدم. شوهرم مثل سگ از اون ور اومد گفت برای چی سرش داد میزنی بمیری همه راحت شن مثل سگ میمونی. بهش گفتم ده روز ازتون پرستاری کردم گفت مگه چکار کردی حالم بده من حتی نمیتونم یه ساعت بخوابم خودش 10شبانه روز خوابیده من حتی یه سرمم نزدم. خیلی بی شعوره انگارمن کلفتم تو این خونه. دلم میخواد بمیرم ولی دلم واسه بچه هام میسوزه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منو شوهرمو بچه هام گرفتیملی خداروشکر بچه ها خفیف گرفتم ولی ما که باید میرفتیم بیمارستان سرم وصل کنیم شوهرم با بچه ها تو ماشین میموند من میرفتم بعد من میومدم بچه هارو میگرفتم اون میرفت هرجور شده بچه هارو ببر دکتر

خودش داشت میمرد انتظار داره من که بچه شیر میدم سرحال باشم

خودت باید پس مراقب خودت باشی 

می دونم نمیشه چیزی خورد و‌..اما تخم مرغ لااقل اب پز کن 

گوشت بگذار تو زودپز بپزه 

و وسط کارهات دراز بکش

از پا نیفتی 

تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه

عزیزم ،اینو به خیلی ها گفتم:

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند

تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

ببین گلم،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.

یا علی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیزم ،اینو به خیلی ها گفتم: گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتر ...

ممنون عزیزم حرفات خیلی به دل من نشست. کانالشون کدومه چند تا دنبال کننده داره آخه سرچ کردم یه عالمه اومد