2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدل شکرگذار باش و همه چی رو بسپر به خدا ...

ازش بخواه هر موقع صلاحته یه بارداری سالم نصیبت کنه ...

بعضی موقع ها بی بی چک مثبت علامت خوبی نیس ...

یادمه چقدر خوشحال بودم وقتی بی بی چکم مثبت شد و فهمیدم باردارم ولی خب این خوشحالی دوامی نداشت ... شد یه تجربه ی تلخ و باور نکردنی ...

بعضی غذاها مثل فست فود دهانه ی رحم رو بیش از حد معمول اسیدی می کنن برای همین اسپرم ها قبل از ورود به رحم دچار آسیب و ازبین رفتن میشن البته غذاهای ترش  هم اغلب باعث این حالت میشن از اونجایی که ماه اول تابستون سردی زیاد استفاده میشه امکان باروری پایینه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
عزیزدل شکرگذار باش و همه چی رو بسپر به خدا ... ازش بخواه هر موقع صلاحته یه بارداری سالم نصیبت کنه . ...

سقط شد؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
سقط شد؟

متاسفانه حاملگی مولار بود ، یه بارداری نادر 😔

خیلی روزای سختی رو برای درمان گذروندم ، الان یک سال و نیم از کورتاژم میگذره ولی هنوز درگیرم ، بعد درمان کامل هم یکی دو سال اجازه ی بارداری ندارم و باید تحت نظر پزشک باشم ...

اینا رو گفتم که بدونی اتفاقی برات نیفتاده ، همیشه به خدا اعتماد کن ، مطمئن باش بهترین ها رو برات میخواد 

ان شالله خدا به موقش هم به شما هم به من یه نی نی سالم و خوشگل بده 😊

متاسفانه حاملگی مولار بود ، یه بارداری نادر 😔 خیلی روزای سختی رو برای درمان گذروندم ، الان یک سال ...

خیلی ممنون دوست عزیزم از دلگرمیت...برام یه کمی سخته  فکر میکردم باردار باشم...چند روزی درد تخمدان و نفخ داشتم ...ولی حق با تو هست...انشالله که دامن شما هم سبز بشه..الهی آمین

خیلی ممنون دوست عزیزم از دلگرمیت...برام یه کمی سخته  فکر میکردم باردار باشم...چند روزی درد تخمد ...

فدات عزیزم ، ممنون از دعات❤️

سخته ولی هیچ وقت ناشکری نکن 

من بارداری اولم بود و با تصمیم خودمون باردار شدم ، تا وقتی بهم بگن همه چی تمام شده و باید بری کورتاژ انگار رو ابرا بودم اینقدر ذوق و شوق مادرشدن داشتم ...

اما با پشت سر گذاشتن اون همه سختی و روزای سخت شیمی درمانی الان از بارداری ترس دارم ...

همه چی رو سپردم به خدا ، روحیم باید قوی تر از گذشته باشه چون میدونم روزهای سختی هم پیش رو خواهم داشت ...

فدات عزیزم ، ممنون از دعات❤️ سخته ولی هیچ وقت ناشکری نکن  من بارداری اولم بود و با تصمیم خودم ...

همین طوره عزیزم..چشم ناشکری نمیکنم.آخی عزیزم خیلی سختی کشیدی ولی انشالله بالاخره روزهای خوب هم برسه...🌺💞🌺💐🌻🌹🌹

همین طوره عزیزم..چشم ناشکری نمیکنم.آخی عزیزم خیلی سختی کشیدی ولی انشالله بالاخره روزهای خوب هم برسه. ...

ممنون عزیزم 

ان شالله

ان شالله شما هم زودتر به خواسته ی دلت برسی خانوم ❤️