من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
اینجانب با جلو گیری طبیعی حامله شدم ۳ ماه دیگه دنیا میاد
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
😐😐الان من یخورده علایم دارم...ولی هنوز عقب ننداختم
جلوگیرمم طبیعی بوده مطمعنم بازم امکانش هست؟؟
من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
اینجانب با جلو گیری طبیعی حامله شدم ۳ ماه دیگه دنیا میاد
😂😂مطمعن بودی از جلوگیریت؟!
والا میگفتم عمرا حامله نمیشم ۳ سال و نیم طبیعی جلو گیری کردم فکرشم نمیکردم یهو از هوش رفتم بهوش اومدم گفتن حامله ای😑
وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔
من با جلوگیری واقعی(پارگی ک اندوم و خوردن قرص اورڗانسی) هم باز باردار شدم طبیعی که جای خودش رو داره.... در کل قسمت باشه خدا خودش یجوری میده بهت ،قسمتت نباشه یکسالم اقدام کنی ممکنه نتیجه نگیری