bhrبهار مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4455 عنوان هک 140 بازدید | 10 پست دیشب هکم کردن ولی منم تهدیدش کردم که به پلیس میگمو اینا به گوه خوردن افتاد شمارم دستش بود تهدید کرد که پخش میکنهمنم میترسم باز بعدا کاری کنه یعنی واقعا ترسیده چیکار کنم نمیتونم سیم کارتمم عوض کنم واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀 1400/04/31 | 11:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhrبهار مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4455 چرا تمیتونی نمیخام مامان بابام بفهمن بفهمن گردنمو میزنن 🤦♀️از دیشب فقط ۱ ساعت خوابیدم بخدا بدترین شب زندگیم بود واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
bhrبهار مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4455 چرا نمیتونی عوض کنی؟ اگه بخاطر خانوادته بگو راه حل بدم فک کنم دیشب بودی تو تایپیکم بفهمن پدرمو در میارن واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
parasite عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3278 نمیخام مامان بابام بفهمن بفهمن گردنمو میزنن 🤦♀️از دیشب فقط ۱ ساعت خوابیدم بخدا بدترین شب زندگیم بو ... با یه چیزی به سیم کارتت فشار بیار،نه اینکه داغونش کنی،به اون قسمت اصلیش،بعد وقتی بزاری داخل گوشیت نمیخونتش چون اسیب دیدهبه مامانت اینا بگو انتنش رفته بود اومدم در بیارم بزارم حالا خراب شده
bhrبهار مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4455 با یه چیزی به سیم کارتت فشار بیار،نه اینکه داغونش کنی،به اون قسمت اصلیش،بعد وقتی بزاری داخل گوشیت نم ... واقعا میشه باشه انجام میدم دعا کن برام واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
parasite عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3278 واقعا میشه باشه انجام میدم دعا کن برام اره من خودم یبار اومدم سیم کارتمو در بیارم،بعد با انگشت درنمیومد،با نقاش کشیدمش بیرون😂یذره خش افتاد به قسمت وسطش خراب شد،رفتم یکی دیگه خریدمسعی کن زیاد خرابش نکنی که فکر کنن از عمد کردیاگرم بهت گفتن باز همین شماره واسه سیم کارتت جدیدت بندازن بگو نه،مثلا بگو رایتل میخوام ایندفعه
bhrبهار مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4455 الناز😂🥲😍 اوو به ذهنم رسید اتفاقا😍😍😍خیلی قشنگه اسمت 😍😍😍❤💋 واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
bhrبهار مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4455 مرسی فدات❤😅😍 😘😘💋 واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀