2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم...؟؟!!!

278 بازدید | 33 پست

تو گوشیم دیدم شوهرم با یه خانم که اون دختر من می‌شناختم صحبت کرده این دختره طلاق گرفته یه شهر دیگه زندگی میکنه بعد شوهرم انگار از عمد گذاشته بود و میخاست واسه من عادی جلوه بده بعد که من عصبی شدم گفت واسه کار میخاست بیاد شهر ما خیلی پرو شوهرم گفت من گفتم گوشیم شنود میشه چون کارش حساسه بیا وات حرف بزنیم خدا میدونه چی گفتن منم طاقت نیاوردم به دوس پسر دختره پیام دادم بعد شوهرم فهمید منو دعوا کرد الانم به من میگن تو حساسی مامانم میگه باید حساسیت نشون نمیدادی هیچی نمیگفتی شوهرت ترسیده گفته این منو اذیت میکنه با این کاراش الانم ده روز خبری ازش نیس ، واقعا حساسیت نشون دادم ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون میگن باید تحمل کنی این چیزا 

مامانتودخالت نده....چون مث مامان ساده ی من پشت دومادومیگیره

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
عزیزم اون یه خانم طلاق گرفته اس چیزی واسع از دست دادن ندارع شما مواظب زندگیت باش  نه فقط اشتبا ...

زنگ نبود با یه پیج فیک پیام دادم بهش تو اینستا من حاشا کردم ولی راست میگی بدتر کردم الان اگر چیزی نبوده شوهرم واقعیش میکنه واسم گند زدم پس

زنگ نبود با یه پیج فیک پیام دادم بهش تو اینستا من حاشا کردم ولی راست میگی بدتر کردم الان اگر چیزی نب ...

کلا خطر داره شاید احتمال درگیری اون و شوهرت پیش بیاد. ارع دیگه کند زدی باید از طرف زندگی خودت یه کاری میکردی

نه اصلا مهم نیس واسش نمیدونم چطورش شده مشکلش چیه

یعنی نمیاد خونه ؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
کلا خطر داره شاید احتمال درگیری اون و شوهرت پیش بیاد. ارع دیگه کند زدی باید از طرف زندگی خودت یه کار ...

بابا دورغ میگه شوهرم همون دختره گفته دیگه شوهرم روش نشد بگه دختره گفته اخه منم تلفنم محل کارش ندارم اونوقت میگفت پسر زنگ زده محل کارش اونم پسری که واسه یه شهر دیگس یجور از دختره دفاع کرد فکرشم نمیکردم اصلا