تو گوشیم دیدم شوهرم با یه خانم که اون دختر من میشناختم صحبت کرده این دختره طلاق گرفته یه شهر دیگه زندگی میکنه بعد شوهرم انگار از عمد گذاشته بود و میخاست واسه من عادی جلوه بده بعد که من عصبی شدم گفت واسه کار میخاست بیاد شهر ما خیلی پرو شوهرم گفت من گفتم گوشیم شنود میشه چون کارش حساسه بیا وات حرف بزنیم خدا میدونه چی گفتن منم طاقت نیاوردم به دوس پسر دختره پیام دادم بعد شوهرم فهمید منو دعوا کرد الانم به من میگن تو حساسی مامانم میگه باید حساسیت نشون نمیدادی هیچی نمیگفتی شوهرت ترسیده گفته این منو اذیت میکنه با این کاراش الانم ده روز خبری ازش نیس ، واقعا حساسیت نشون دادم ؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا خطر داره شاید احتمال درگیری اون و شوهرت پیش بیاد. ارع دیگه کند زدی باید از طرف زندگی خودت یه کار ...
بابا دورغ میگه شوهرم همون دختره گفته دیگه شوهرم روش نشد بگه دختره گفته اخه منم تلفنم محل کارش ندارم اونوقت میگفت پسر زنگ زده محل کارش اونم پسری که واسه یه شهر دیگس یجور از دختره دفاع کرد فکرشم نمیکردم اصلا