2777
2789
عنوان

فاز اینایی که

57 بازدید | 7 پست

تو هر تاپیکی میان میگن به توچه به ما چه  واقعا چیه. بچه که بودیم این به تو چه و به من چه فحش بود. جدیدا علامت با کلاسی شده؟ یعنی ما در گیر مشکلات مردم دیگه نیستیم؟ زندگی و تفکرات اونا رو ما تاثیر نمیذاره؟ کارهای اونا باعث مشکل برا ما نمیشه؟ ما تو جامعه دیگه ای زندگی میکنیم؟ یکی بیاد روشن کنه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مشکل دارم، نه با همه جاش ها کلا فضولی تو زندگی دیگران خوب نیسن ولی وقت طرف میاد زندگیشو عمومی میکنه حب داری رسما به من اجازه دخالت میدی مثلا دارم میگم خانم رهنما میاد عکس عروسیشو با شوهر جدیدش منتشر میکنه خب داره به من اجازه میده درباره ازدواجش جدیدش نظر بدم اگه نمیخوان نظر بدیم خب جار نزنید همه جا یا مثلا میان میگن فلان کارو کردیم خب داری میگی یا نظر میخوای یا انتقاد اگه نمیخوای هیچی نگو پس وقتی public l میکنن رسما اجازه میدن بعد میگن نه دخالت نکنید این مریضیه به نظرم

مشاور تحصيلي😍 مشاور خانواده 😊 حامي كنكوري ها🥰....... براي ظهور آقا امام زمان صلوات💞 انشالله تو هم به آرزوت برسي 💛💫 پر انرژي مثبت و انگيزه🤠🥳https://abzarek.ir/service-p/msg/591467 حرفتو ناشناس بزن😊

اخه طرف رفته دوساعت کشیک همسایه رو کشیده که زنش قهره بعد میگه یه پراید اومد دوتا خانم مسن و جوون اومدن یه مرد اومد حالا به نظرتون خونه همسایه چه خبره برم زنگ بزنم به زنش !!!! به تو چه که چه خبره!!!!!!!!!!!!اینا دیگه فضولی و بیکاری و صفحه گذاری پشت زندگی مردمه باید نوکشون چیده بشه 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
خب. گاهی اوقات مساله ای که گفته میشه به ما چه هست

خوب وقتی به ما چه هست باید آروم بیایم بیرون . گفتن این به ما چه مودبانه نیست. مثلا ما اگه یهو وارد یه اتاق بشیم بعد بفهمیم جای اشتباه رفتیم یا معذرتخواهی میکنیم یا آروم  میایم بیرون. به صاحبخونه که حرف پرت نمی کنیم اما اینجا تو فضای مجازی طرف میاد تو میگه به من چه به توچه خوب این بی ادبانه است. و طرف رو ناراحت میکنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اخه طرف رفته دوساعت کشیک همسایه رو کشیده که زنش قهره بعد میگه یه پراید اومد دوتا خانم مسن و جوون اوم ...

خوب به وقت وارد یه تاپیک میشی میبینی اون آدم چیپه یا در سطح تو نیست که باهاش همکلام بشی آروم بیا بیرون واقعا نیازی به فحش و فحشکاری نداره. ما که مسول تربیتی نیستیم. 

خوب به وقت وارد یه تاپیک میشی میبینی اون آدم چیپه یا در سطح تو نیست که باهاش همکلام بشی آروم بیا بیر ...

اره منم اومدم بیرون کی حوصله داره روزشو خراب کنه با دهن به دهن شدن همچین ادمی

بزرگترین دشمن هرکس خودشه