2789

خب ماله من درسته .. چی باید بگم ؟؟؟!!!!

شخصیت شناسی ام که عالیه . اتفاقات رو هم پیشاپیش حس می کنم اما چون فک می کنم اون حس ششم گاهی ناشی از نظر شخصی ام نسبت به اون موضوع میشه دچار اختلال میشم و گند میزنم .. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب ماله من درسته .. چی باید بگم ؟؟؟!!!! شخصیت شناسی ام که عالیه . اتفاقات رو هم پیشاپیش حس می کنم ا ...

عشقم رفته بگو برمیگرده؟ ازدواج میکنیم خیلی دوسش دارم 

با اجازه استاتر اگه تونستی بگو اسمم فاطمه

عشقم رفته بگو برمیگرده؟ ازدواج میکنیم خیلی دوسش دارم  با اجازه استاتر اگه تونستی بگو اسمم فاطم ...

ینی چی الان ما بگم برمیگرده.برمیگرده؟؟😐⁦👐🏻⁩مخای برگرده برو باهاش صحبت کن برشگردون .لازم نیس الکی دلتو ب این چیزا خوش کنی یا نگران بشی

ببین .. اونی که رفته ارزش برگردوندن نداره . چون اگه بخاطر اشتباه توبود باید گذشت می کرد و اگه خودش اشتباه کرد و دعواتون شد کلا که دیگه لیاقت نداره با همچین آدمی زندگی کنی .. عشق یک احساس احمقانه است که خودم بارها تجربه اش کردم و شکست خوردم .. نباید حد احساست از دوست داشتن فراتر بره البته به شرط نکته ایی که اول صحبت هام داشتم . 

تو زندگی گذشت نباشه به هیچ دردی نمی خوره .

درضمن خانمی شخصیت شناسی من تو ارتباط با اون آدمه نه تو پیام اونم از طرف شما 

غرورم اجازه نمیده خیلی حالم گرفته تورو خدا دعا کنید😔

اگه فکر می‌کنی لیاقت اینو داره که غرورتو براش بزاری و بعدن اگه هرطوری شد پشیمون نمیشی غرور تو بشکن

البته با توجه به اینکه این جدایی تقصیر کیه اگه تقصیر اونه خدش باید برگرده 

خب ماله من درسته .. چی باید بگم ؟؟؟!!!! شخصیت شناسی ام که عالیه . اتفاقات رو هم پیشاپیش حس می کنم ا ...

خل باشه عزیزم مثلا بگو من می خوام دو هفته دیه برم جای با امیدواری میام بیرون یا نا امیدی