2777
2789
عنوان

تاپیک کفش

91 بازدید | 10 پست

دیدم قفله خواستم یه چیزی بگم.اخه واقعیت و یسری انکار میکنن

واقعا واقعا هزار برابر فرقه بین کفش مارک و معمولی از همه نظر

مهمتر از همه سلامتی شماست.پاتون اگر کووچکترین ناراحتی براش ،پیش بیاد  ااعضای بدنتون ب،مرور طی سالها خراب میشن و اونموقع باید چند برابر پول بدین برای درمان..کمر درد  قلب  کلیه   ........

در سال پنج شش جفت کفش،ارزون میخره طرف خب بجاش یدونه خوب بخر.پولم داری خب  واس فقرا هم میخری

دلیل نداره چون پولدارم مثلا من خودم و سلامتیم بزارم کنار.انسان اول در مقابل خودش مسوله

ولی من باز هم قبول ندارم  برند های مختلفی هست خیلی‌هاشون پول برندشون رو میخورن وگرنه هستن مارک ...

توی این دوره که خیلیا هشتشون گرو نهشونه به نظرم رعایت کنیم بد نیست گاهی

براي سلامتی و ظهور امام زمان صلوات 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی این دوره که خیلیا هشتشون گرو نهشونه به نظرم رعایت کنیم بد نیست گاهی

خب سلامتی خودمون چی؟چرع واقعا برندای خوب فرق میکنن  خب وقتی مارکای دیگه اون کیفیت و سبکی رو نداره ادم مجبوری مقداری ام پول مارک بده.من کاملا مقایسه کردم واقعا یچیز دیگست تو پا

ولی من باز هم قبول ندارم  برند های مختلفی هست خیلی‌هاشون پول برندشون رو میخورن وگرنه هستن مارک ...

بعدشم ادم مگه چقدر پول داره هی اطمینان کنه به یک مارک واس امتخان کردن  نشد   کفش بعدی  اینکه بیشتر  پولت هدر میره   منکه تابحال نشده مارک غیر معروف و نامعتبر بگیرم و اون کفش خوب در بیاد بازم توی مسیرهای طولانی راهمپیمایی و ساعت زیاد کاری پارو خسته میکنه

چکاریه از اول یه کفشی و که مطمینیم خوبه میگیریم

مثل اسکیچرز تو بیست ساعتم باهاش راه برو و سرپا بایست اصلا خسته نمیشی

و پاهات انگار،تو کفش،نیستن

چند سال میپوشی قیمتشم میشه برابر تمام کفشاییتو اون چنسال خریدی،

خب سلامتی خودمون چی؟چرع واقعا برندای خوب فرق میکنن  خب وقتی مارکای دیگه اون کیفیت و سبکی رو ندا ...

برند های زیادی هستن که در عین کیفیت خوب محصول خوبی هم دارن، نمیدونم شاید حرف شما درست باشه

براي سلامتی و ظهور امام زمان صلوات 🌹
چند تا برند خوب میشه معرفی کنید

اسکیچرز اولینش

نایک  برای پاهای پهن بهتره

من این دو رو میشناسم بقیرو تست نکردم ولی  ادیداس خیلی تعریف شنیدم   که قیمتاش خیلی رفته بالا.

فقط در کل میدونم هیچکدوم سبکیه  اسکیچرز رو ندارن.