2777
2789
عنوان

اگر خیانت بود....

167 بازدید | 8 پست

بالای هزارتا بازدید داشت...

ازتون خواستم برای شوهرم ک کروناش مثبت شده صلوات یا سوره حمد بخونید ولی زیر 100تا بازدید داشت😔

خودمم باردارم خیلی حالم بده نگرانم

شمام جای خواهر من دعا کنید کرونای شوهرم خوب بشه همش کمتر از یه ماه و نیم دیگ مونده پدرومادر بشیم😭

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

عزیزم خوب میشید منم گرفتم و تموم شد ، به خودتون برسید روحیه خودتونم نبازید 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
عزیزم خوب میشید منم گرفتم و تموم شد ، به خودتون برسید روحیه خودتونم نبازید 

من هنوز نمیدونم دارم یا نه

هر چند احتمالا گرفتم

پارسالم باهم گرفتیم منتهی من باردار نبودم ک بخوایم نگران باشیم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمد و صلوات واسه شوهرتو  بذار عنوانت هرکی ببینه تو تاپیکتم نیاد بخونه 

خیلیا مذهبی ان میخونن 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
حمد و صلوات واسه شوهرتو  بذار عنوانت هرکی ببینه تو تاپیکتم نیاد بخونه  خیلیا مذهبی ان میخ ...

چجوری بزنم

دیشب زدم دعا کنید 60 نفر اومدن

چجوری بزنم دیشب زدم دعا کنید 60 نفر اومدن

یعنی به جای این عنوان که زدی اگه خیانت بود بنویس واسه شوهرم حمد بخونید کرونا داره هرکی هم نیاد تاپیک از بیرون عنوانو ببینه حمدشو میخونه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
یعنی به جای این عنوان که زدی اگه خیانت بود بنویس واسه شوهرم حمد بخونید کرونا داره هرکی هم نیاد تاپیک ...

چشم ممنونم خدا خیرت بده