2777
2789
عنوان

دعوای آخر شبی من و شوهرم

240 بازدید | 17 پست

ما تازه اسباب کشی کردیم بعد کولر گازی داشتبم ولی این خونه آبی داره دبگه نصب نکردیم گازی رو بهش گفتم موقع خواب آبیه واقعا کفاف نمیده هوا خ گرمه یهووبرگشت گفت مث سگ دروغ میگی 

منم گفت سگ خودتی دروغگو خودتی و دعوامون شد عوضی 

میگه بچه نبود هم ترو میکشتم هم خودمو بهش گفتپ برو خودتو بکش با مادرت من میخام ازدواج کنم و هزار بار گفت لعنت بهم با تک ازدواج کردم الانم دراز کشیده جاش لحنش عوض شده ادای پشیمون اینا

خنجرهایی ک ب دلم زده با زبونش یادم نمیره 😢😢😢خابم رفته وواعصابم خ خرآبه واقعا  چیزی نگفتم دنبال توهین بود انگار مم دوستشم هر چی میخاد پیگه احترام گذاشتن باید تو ذات باشه میخاس از کی یاد بگیره آحه

والا تو بیشتر خنجر زدی

به مادرش چیکار داشتی؟ من بودم  دوتا سیلی هم نثارت میکردم که دفعه بعدی تو دعوا اسم مادرمو نیاری

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اون شرو کرد

توام نفت ریختی تو آتیشش نا سلامتی زنی گفتن مردی گفتن غرور تو زندگی مشترک که یه بچه ام ثمره اش باشه معنی نداره کوتاه میومدی آبجی مگه جنگه زندگیه ها میزاشتی چند ساعت بگذره شاید اون آروم میشد و ازت عذرخواهی میکرد حالا کاری کردی که تو دلش گفت خوب کردم😒

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
توام نفت ریختی تو آتیشش نا سلامتی زنی گفتن مردی گفتن غرور تو زندگی مشترک که یه بچه ام ثمره اش باشه م ...

آخه بی دلیل من ک چیزی نگفتم انقدر توهین کرد خیلی هم خوب بودیم یهویی حمله کرد بعد شوهرتون هزار بار بگه لعنت بمن باهات ازدواج کردم چی میگین؟؟

آخه بی دلیل من ک چیزی نگفتم انقدر توهین کرد خیلی هم خوب بودیم یهویی حمله کرد بعد شوهرتون هزار بار بگ ...

میگم بشمار😂داره خودشو لعنت میکنه کاری به من نداره والا میگم مردی  پای اشتباهت وایسا من کلا زنیم که این رفتار هارو به شوخی میگیرم هم خودم جوش نیارم هم طرفم از گفتنش خجالت بکشه من جات بودم ساکت میشدم تا به غلط کردن مینداختمش نه اینکه با حس رصایت بگیره بخوابه

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
میگم بشمار😂داره خودشو لعنت میکنه کاری به من نداره والا میگم مردی  پای اشتباهت وایسا من کلا زنی ...

هیچ وقت احساس ندامت نکزده قبلا سکوت میکردم جدی ولی ی رفتاری میکنه من گناهکارم باورت میشه ظهر بجای اینکه پیش ما باشه رفته بود خونه مادرش اونم تنها ما دعوت نبودیم بهش گفتم واقعا ناراحت نشدی جدی ؟؟ما نبودیم تنها رفتی 

خیلی کارای عجیبی داره خییلی وابسته خانوادشه وحشتناک انگار ما نیستیم کلااا