2777
2789
عنوان

خدا

86 بازدید | 7 پست

چرا یسریا فکر میکنن خدا فقط مال خودشونه، چرا فکر میکنن اوناان که فقط حق دارن دعا کنن و زیارت کنن و بنده های خوبی باشن چرا یسریا فکر میکنن چون قبلا شاید از یاد خدا غافل میشدی دیگه حق نداری سمت خدا بری این تفکرا بنظرم فقط از شیطان میاد چون اونه که آدمو ناامید میکنه از خدا، کاش یروز همه یاد بگیرن که باید به هم کمک کنیم برای بهتر شدن هم هوای همو داشته باشیم اینقدر عذاب ندیم همو.

خدا ، خدای بندهای فراموش کاره فقط میخاد ی نگاش کنی همچنین زول بهت میزنه ک مستش میشوی 💖

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سریا مریضن خدا مال همست هرکی دوست خداست سعی میکنه بقیه رو هم عاشق خدا کنه .قطعا هممون چه بد چه خوب نشونه هایی از لطف خدا رو تو زندگی دیدیم که قابل انکار برامون نیست نیازی به چشم برزخی و بصیرت نداره اگه همونا رو برا همدیگه تعریف کنیم میفهمیم خدا خدای همه است مال پول دارا یا فقیرا یا مومنا یا کافرا نیست . این حرفا جدای از حساب کتاب و قیامته. خدای هم رحمان هم رحیم. 

رحمانیت خدا شامل همه میشه خوب بد کافر مسلمون لاییک که تو دنیا ی کمکایی ی چیزایی ب همه داده یا میده‌. رحیمیتش مال بنده های خوبشه درمورداین دو صفت خداوند مطالعه کنید اگه براتون مقدوره خدا خیرتون بده