2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

239 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من  دیروز رفتم ی جا کتونی دیدم خوشم اومد میخواستم بگیریم ولی اون رنگی ک من میخواستم نداشت بعد یکم سخت پسندم تو خرید لباس و اینا 

بعد مشتریشم میخوام کتونی بگیرم میرفتم اونجا بعد مرده برگشته بهم میگه خانوم تو خودتم نمیدونی چی میخوای با خودت درگیری  همون رنگ هم بود شما نمیخریدی من خیلی از حرفش ناراحت شدم  از دیروز دارم با خودم کلنجار میرم چرا جوابشو ندادم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخ عین خودمی خیلی ناراحت میشم ولی هیچی نمیگم میریزم تو خودم بعدا پشیمون میشم کاش جوابشو میدادم

دخی مهربون🙂❤️ زود ناراحت میشم دلم نازکه باهم تند حرف نزنین لطفا🙃 ناراحتی قلبی دارم😉💔

بی اهمیت باش قرار نیس هر حرفی بهمون زدن ناراحت بشیم جواب بدیم

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

من بودم بش میگفتم حالا که اون رنگ رو نداری که اگه داشتی می‌خریدم اونی که با خودش درگیر من نیستم شمایی که از قبل پیش بینی های اشتباه میکنی و درضمن این نوع برخورد با مشتری اصلا خوب نیست   بعدشم کمتر از اونجا خرید میکردم

منم سخت پسندم یه چیز بخرن برام دوس نداشته باشم لج میکنم نمیپوشم

من ماز مانتو بلند بدم میاد زن عموم واس تولدم یه مانتو خرید از رو پام بود پرو پرو برگشتم بهش گفتم کی دیدی من مانتو بلند بپوشم. گف دوس نداری گفتم نه 

حرسم میداد از دخترش بدم میاد همه چی هم با اون ست میگیره برام😑

ولی احساس میکنم بی ادبی کردم ناراحتم از حرفم. اخه سنم کم بود نمیفهمیدم😝

دخی مهربون🙂❤️ زود ناراحت میشم دلم نازکه باهم تند حرف نزنین لطفا🙃 ناراحتی قلبی دارم😉💔
من بودم بش میگفتم حالا که اون رنگ رو نداری که اگه داشتی می‌خریدم اونی که با خودش درگیر من نیستم شمای ...

من برای بار دوم پامو جایی که بهم بی احترامی کردن نمیزارم☺