2777
2789
عنوان

بلاگر شدن من

217 بازدید | 13 پست

بچه ها بیایید خانمی کنین 😄 و چندتا ایده متفاوت برای بلاگری بهم بگین

و اینکه اصلا شما خودتون از چه جور بلاگری خوشتون میاد 

یه بلاگر موفق چه ویژگی هایی باید داشته باشه 

ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچیز بلد باشه آموزش بده

همش از رستوران و کافه و جشن تولد و کارای مسخره فیلم و عکس نذاره

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

یه بلاگر خلاق که فقط از داراییش و خوشگلیشون و... تعریف نکنه...حقیقت و راست روزمرگی هاش رو بگه که مفید هم باشه

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 

لطفا لطفا حریم خصوصی خودتون و بچه هاتون رو حفظ کنید وقتی بلاگر شدید ، از تمام جزئیات کاراتون پست و استوری نزارید ، تجملات زندگیتون رو تو فضای محازی نزارید ، خودتون باشید ، تبلیغ بی تحقیق و نامعتبر نکنید ، فالور فیک نزنید ، از بچه ها عکس و فیلم نزارید (حریم کودک) ، واقعا با محتوا باشه پیجتون ، 

یک چیزی به مخاطب 

اضافه کنید نه اینکه مثل بقیه قصه خاستگاریتون و عروسی و داستانهای زندگیتون رو تعریف کنید یا اینکه مسابقه نزارید برای جذب فالورر با کمپین های کلاهبرداری دروغین مثل هشتگ مدیا یا طلا طرح همکاری نکنید 

بلاگری تو ایران یکی از بی تخصص ترین و مسخره ترین کاراس . با اینکه شغلم طوریه ک نیازه بلاگرا برام تبلیغ کنن و هزینشم برام مشکلی نیس ولی هیچوقت به مفت بریشون دامن نمیزنم و یک بارم با اونا کارمو توسعه ندادم . 

اگر تخصص خاص داری شرو کن به صورت تخصصی بلاگر شو  اگر ن واقعا نکن جالب نیست 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸

اهان یکی از چیپ ترین کاراشون اینه ک میرن به پیجای کسب و کار میگن فلن چیز بده بجاش تبلیغتو میکنم گشنه بازی در میارن متنفرم ازین کارشون 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸