2777
2789

بلاگری یعنی چی؟چندوقته زیاد میشنوم این کلمه رو😞🤔🤔

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

من نویسندگیم خوبه اتفاقا یکی ازین بلاگرای رمان نویس بهم گفت اگه رمان بنویسی پیجت خیلی زود بالا میره ولی من جدی نگرفتم.اللن با این تاپیکتون یاد اون افتادم

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه بیای منم میخوام پیج بزنم نمیدونم خوبه یا نه

اگه وقتشو داری و میتونی هر روز وقت بزاری واسه گذاشتن ادامه داستانت و اون قوه تخیل و قلم خوب رو داری و اگه میتونی وقت بزاری هر روز واسه پاسخگویی به فالوئرات و صبر و حوصله داری خیلی خوبه.من متاسفانه چون بچه دارم و پسرمم خیلی شیطون و بازیگوشه وقت ندارم وبخاطر همین پیگیرش نشدم.شاید یه روزی یه پیج بزنم و اینکارو کنم

اگه وقتشو داری و میتونی هر روز وقت بزاری واسه گذاشتن ادامه داستانت و اون قوه تخیل و قلم خوب رو داری ...

اره می تونم بنویسم و بزارم..

ولی نمیدونم این جور پیج ها طرفدار داره یا نه

یعنی فالوور جذب میکنه یا نه

اره می تونم بنویسم و بزارم.. ولی نمیدونم این جور پیج ها طرفدار داره یا نه یعنی فالوور جذب میکنه یا ...

بعضیاشون خیلی طرفدار زیاد داره.بستگی به قلم و محتوای داستانت داره که بتونی مخاطب جذب کنی