2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هی تیکه میندازه بهم

374 بازدید | 29 پست

اگ میشه تاپیک قبلیام بخونین 

کلا هی میگه ادم نباید عقده ای یاشه و از  این حرفا 

کاشکی یه عروس زبون دراز، هفت خط بودم 

من ساده ک هیچ کار ندارم الکی بهم تیکه میندازه

البته من سر جریان قبلی ک تاپیک قبلیام هس باهاش حرف نمیزنم دیگ 

ایقد احترامشو داشتم این بود جوابم ک ب شوهرم در میاد میگه نمیدونستم ایندت اینطور میشه

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها نیستی    

هی کاشکی زبون داشتم 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
هی خدا من چی بگم که یه جا زندگی میکنیم

پ من چی بگم ک طبقع بالاشونم 

منم مشکل تورو دارم.بخدا حتی خونه مادرم هم میرم میام فرداش برام قیافه میگیره یا تیکه میندازه بهم درست حسابی حرف نمیزنه باهام.دیگه از دستش خسته شدم

�🌹🌹خدا جونم خودت مواظب همسر و دخترم باش😍🌷🌷🌷🌷🌷
بایدهمون اولش بشوری پهنشون کنی روبند خوب که باشی واحترام نگه داری،شیررررمیشن

اسکولم خواهر، خانوادم یه ادم ترسو و بی زبون انداختن تو این دنیا 

اصلا زبونم قفل میشه وقتی میخام چیزی بگم، 

بایدهمون اولش بشوری پهنشون کنی روبند خوب که باشی واحترام نگه داری،شیررررمیشن

منم خواهرشوهرم اونجوره

امروز تو جمع بودیم حرف افتاد ک خانوم اقارو بزنه فلان

برگشت رو بمن گف عروسامون نهاااا عروسا نمیزنن فقط دخترامون شوهراشونو میزنن

همدردیم تند تند میری شوهرت چی اونم تند تند میره

چن ماه عروسی کردم مجبورم پایین باشم، شوهرم راهش دوره کارش