2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگی

660 بازدید | 40 پست

دوستانی که تجربه دارند میشه راهنمایی کنند که تاچه حد تفاوت فرهنگی و اختلاف طبقاتی میتونه بین زن و مرد مشکل ساز باشه؟ مثلا اینکه شما دوست داشته باشید هرچند وقت برید کافی شاپ یا فست فود ولی پسر حتی ندونه چیزبرگر چیه یا کاپوچینو چیه و به نظرش دیزی باید خورد نه این غذاهای بی ارزش رو؟ یا مثلا شما دوست داشته باشید برید مسافرت توی هتل با امکانات ولی پسر مسافرتاش رو توی ماشین و چادر بخوابه. یا پدرمادر شما فوق لیسانس و لیسانس باشند و پدر مادر اون سواد نداشته باشند. افرادی که تجربه زندگی مشترک دارند میشه راهنمایی کنید که این مسایل چقدر میتونه مشکل ساز باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببين عزيزم اين تفاوتي ك گفتي بين زمينه تا اسمون 

من نظرم اينه ك قطعا مشكلاتي رو خواهد داشت 

اما اگه ادمي هستي ك ميتوني بگذري و كلا ادم راحتي هستي و زةد با محيط جديد خودتو تطبيق ميدي ميتونه قابل حل باشه

🔥😈🤖  n  v  •  s  •  b  l  e  •                                         💁🏻‍♀️Devil hard invincibile and brave as a lion

به نظر من اینایی که گفتی به ظاهر مهم نیست ولی میتونه خ مشکل پیدا کنید و دلسرد بشی

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

ببخشید اسی بچها اگه مبشه برای من گزارش بزنید کاربریم بترکه

,تاپیک بزن نی نی یارو تگ کن تعلیقت بکنه 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
میتونه خیلی بد باشه، میتونه نباشه اگه اون بتونه خودشو باهات بکشه بالا خوبه اگه نه که اونوقت خیلی بد ...

یعنی تااین حد میتونه مشکل ساز باشه که به طلاق برسید؟

به مشکل میخوری،من آقام،همکار من ترک بود با یه خانم عرب خرمشهر ازدواج کرد و عاشق هم بودن،،،ولی همکار ما به غلط کردن افتاده بود چون هیچیه همدیگر رو درک نمیکردن،،تهشم تصادف کردن خانم به رحمت خدا رفت،الان همکار ما واسه دیدن بچش ماهی ببار از تهران میره خرمشهر