2777
2789
عنوان

طلا

199 بازدید | 12 پست

سلام مامانا وقتتون بخیر خدا قوت ایشالله که همیشه سلامت باشید 

مامانای گل کار من فروش و ساخت طلا هست ولی به دلیل اینکه نی نی کوچولو دارم و از ترس کرونا تو منزل فعالیتم و ادامه میدم 

طلااز وزن ۰.۰۱ گرم تا به بالا و شروع قیمتها از ۱۸۰.۰۰۰ تومان به بالاست عیارشون هم ۱۸ هست به غیر از چند قلم که ۲۴ عیار هست 

اگه بالای ۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان خرید کنید یه آویز کوچولو هدیه من به نی نی ها هست 

کارها خیلی ظریف و مناسب کادو میباشد 

هزینه ارسال با مشتری هست ولی خرید بالای ۵۰۰.۰۰۰ تومان ارسال رایگان 

فروش حضوری فعلا ندارم تا شرایط بهتر بشه ولی برای اینکه خیالتون راحت باشه میتونید خودتون تشریف بیارید تحویل بگیرید 

برای دیدن نمونه کارها اگه روبیکا دارید به شماره ۰۹۳۳۳۸۰۰۳۵۴ پیام بدید و تلگرام ۰۹۱۲۶۹۴۶۵۸۷ تا نمونه کارها رو بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت ما چطور اعتماد کنیم

شما میتونید ببرید طلا فروشی بپرسید که طلا هست یا نه اگه نبود پولتون و‌پس میدم و اینکه آدرس منزل هم میدم شماره کارت ملی هم میدم که خیالتون راحت باشه

والا برا لباس ادم یعالم استرس میگیره که بیارن طلا که جای خود داره

بله شما درست میفرمایید من به خاطر اینکه خیال همه راحت باشه آدرس منزل هم میوم که اگه خواستند خودشون تشریف بیارن بگیدن 

شما میتونید ببرید طلا فروشی بپرسید که طلا هست یا نه اگه نبود پولتون و‌پس میدم و اینکه آدرس منزل هم م ...

اگه طلافروشی گفت طلا نیست و ادرس غلط بود و شماره کارت برای خودت نبود اونوقت چی 🤔🤔🤔🤔 شما صد بارم تاپیک طلا طلا طلا بزنی کسی خرید نمیکنه چون چون اعتمادی وجود نداره 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
اگه طلافروشی گفت طلا نیست و ادرس غلط بود و شماره کارت برای خودت نبود اونوقت چی 🤔🤔🤔🤔 شما صد بارم ...

عزیزم این بی احترامی هست من که خدا نکرده نمیخوام کار اشتباهی انجام بدم چون تا الان توی دیدار آگهی میکردم تو سایت گهواره اگهی کردم و مشکلی پیش نیومد گفتم اینجا هم انجام بدم 

مشکلی نیست خضورا هم میتونید تشریف بیارید من مشکلی ندارم

ن عزیزم منظورم وقتی پست میکنید هست وقتی ب دست مشتری برسه همون لحظه پرداخت کنن

وگرنه از کل کشور ک نمیتونن بیان منزل شما

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

ن عزیزم منظورم وقتی پست میکنید هست وقتی ب دست مشتری برسه همون لحظه پرداخت کنن وگرنه از کل کشور ک نم ...

ببخشی من منظورتون و بد متوجه شدم این کارم میشه کرد ولی دیگه الان پیام دادن که تبلیغ نکنم اگه خواستید شماره هام هست