2821
2789
عنوان

سقط در هفته ۵

837 بازدید | 27 پست

خانما من در هفته ۵سقط طبیعی داشتم.لخته های خیلی بزرگی دفع شد.بعد از اتمام خونریزی سونو میرم فقط نمیدونم همین ماه دوباره میتونم اقدام داشته باشم؟سنم بالاست نمیتونم صبر کنم.

اگه سونو رفتی بقایا نداشتی اره.قرص اهن و مولتی یادت نره مصرف کنی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو به دکتر بگو

بهتره که تا ۶ ماه باردارنشی حالا اگه عجله داری دو سه ماه صبر کن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

عزیزم ببین‌دکترت چی میگه فکر کنم چون هفته پایین بوده بتونی زود اقدام کنی 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

اخی عزیزم انشالله به زودی بارداری میشی وانشالله سالم وسلامت دنیابیاد

خدایا این نینیمو سالم وسلامت بزارتوی بغلم دیگه تحمل ازدست دادن اینوندارم بچه هاواسم دعاکنید نینیم سالم دنیابیاد😥
منم باید برم دکتر🙁اینجوری معلوم نیست کی پس باردار بشم

من فقط برای سقطم رفتم دکتر.و یونو کردن که ببین بقایای مونده یا نه .بعدش نرفتم.دیدم بعد چند ماه حامله نمیشم رفتم پیش دکتر قرص داد اومو خوردم حامله شد 

۳۷

خداروشکر کن سه چهار سال از من کوچکتری؛منم شکم اولم از بین رفت ولی کورتاژ کردم دکتر گفت اگه سقطت طبیعی بود می تونستی سریع بعدش اقدام کنی...به نظرم وقتتو توی مطب دکترای زنان هدر نره حتما برو مرکز ناباروری که زمانت مثل من حروم نشه.