2777
2789
عنوان

قیمت طلا

121 بازدید | 13 پست

بنظرتون بااومدن رئیسی میادپایین یانه؟میخام یه۲۰/۳۰تومن بگیرم

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن میاد پایین. ما گرفتیم مونده رو دستمون  توضرریم و پشیمون

همین که خریدی خداروشکر طلا درازمدت سودمیده الان یکم استپ شده نوسانش اونقدی نیست تومبلغ پایین دیده شه. باضررنفروش اگه لازم نداری به پولش

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همین که خریدی خداروشکر طلا درازمدت سودمیده الان یکم استپ شده نوسانش اونقدی نیست تومبلغ پایین دیده شه ...

تقریبا یسال پیش گرفتیم گرمی یک و 250. بنظرت کی میتونم سود کنم؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
تقریبا یسال پیش گرفتیم گرمی یک و 250. بنظرت کی میتونم سود کنم؟

منم تو همین قیمت گرفتم برج ۹فک کنم بود...الان به پولش نیاز داشتم گرفتم گرمی ۱و۵۰فروختم...۱۲۵۰احتمالا بیشترافتاده برات بامالیات و سودفروشنده واجرت بیشترافتاده برات...احتمالا۱۳۵۰شده برات...تازه۱۳۵۰بشه سربه سر میشی...حدودی حساب کردم....نیاز نداری نفروش باضرر

منم تو همین قیمت گرفتم برج ۹فک کنم بود...الان به پولش نیاز داشتم گرفتم گرمی ۱و۵۰فروختم...۱۲۵۰احتمالا ...

من طلای بدون اجرت گرفتم.تقریبا همو تو پاییز. الان ک فروختی شما چقد ضرر کردی؟

من طلای بدون اجرت گرفتم.تقریبا همو تو پاییز. الان ک فروختی شما چقد ضرر کردی؟

خب منم بدون اجرت بودم ولی فروشنده سودشو گرفت...من کلا۹درصد گرفتم قبلا۷درصدمیگرفتم...۲۵خریدم۱۹فروختم

خب منم بدون اجرت بودم ولی فروشنده سودشو گرفت...من کلا۹درصد گرفتم قبلا۷درصدمیگرفتم...۲۵خریدم۱۹فروختم

6تومن ضرر خدایی خیییلی زیاده. منم بدبختی 30تومن خریدم.والا گذاشته بودمش بانک الان کلی سودش اومده بودتاحالا.ن که ضررکنم بدتر

طلا خریدین حالشوببرین اگه قیمت ثابت بمونه موقع فروش کسرمیشه بازم ضرر اگه قیمت از وقتی که خریدین هم بیاد پایین تر که خب بیشترضرر میکنین.من باضررفروختم حدااقل چندوقت استفاده کردم مجبورشدم بفروشم که آبروم حفظ شه.

6تومن ضرر خدایی خیییلی زیاده. منم بدبختی 30تومن خریدم.والا گذاشته بودمش بانک الان کلی سودش اومده بود ...

عیبی نداره جونت سلامت مهم اینه الان داری انشالله بیادپایین بتونی راحت تربخری طلا کلازود به سود نمیرسه.میتونستم سهام بفروشم ولی گفتم طلاموبفروشم چون نمیشد اضافه کنم بهشون سایزش کوچیک بود گفتم الان بفروشم بهتره