2777
2789
عنوان

جوش زیربغل

941 بازدید | 18 پست

یه جوش بزرگ زیر بغلم درو مده خیلی درد میکنه چیکارکنم خوب شه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

مام زدی؟؟؟یا زینک؟

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید غددتو تحریک شده اخه اونجا ک جوش نداره فعلا شی ونکن اسپرت زیر بغل نزن آب زیاد بخور و با صابون انتی باکتریال بشور و جای گرم نمون 

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
دوتاراه بیشتر نیست یا شیو نکن یه مدت بزار بخابه و یا بچلونش ولی بعدش پماد ضد سوزش بزن تا خوب شه و یه ...

هنوز سرش سفید نشده 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
شاید غددتو تحریک شده اخه اونجا ک جوش نداره فعلا شی ونکن اسپرت زیر بغل نزن آب زیاد بخور و با صابون ان ...

بابا شب خیلی گرمم شد صبح بیدار شدم دیدم زیر بغلم یه جوش بزرگ و خیلی دردناک در اومده

هنوز سرش سفید نشده 

خب پس دستش نزار عمیقه همون ک گفتم نه شیوش کن و نه مام و اینا بزن هر دفعه هم ک میری دستشویی میخای دستاتو بشوری یه ابی هم به زیر بغلت بزن تا عرق سوز نشی

تو به دوران خودت"منح به دوران {خدم!}
خب پس دستش نزار عمیقه همون ک گفتم نه شیوش کن و نه مام و اینا بزن هر دفعه هم ک میری دستشویی میخای دست ...

ممنون گل

هیچ کدوم عرق کردم اینجوری شد

دردش وحشتناکه خدا نصیب نکنه .صبرکن خوب میشه 

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
خب برو پیش پزشک .دستکاریش  نکن بدتر میشه

قبلا هم اینجوری شدم اما روی شونم بود 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز