2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 63 پست
معده و رودم تو جمع خیلی صدا میده آبروم رفته شاید برای شما خنده دار باشه چون هیشکی درک نمی کنه منو ص ...

دوس داری اینده کجا باشی چیکاره باشی

یه جمله یکی گفت ب دلم نشست

گفت بدرک که کسی مارو‌نمیخواد به درک که خواستگار نیس به درک ‌..... شما خودت خودتو بخواه برای ایندت تلاش کن کافیه گوربابای همه

یه دختر ترک . سارای هستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معده و رودم تو جمع خیلی صدا میده آبروم رفته شاید برای شما خنده دار باشه چون هیشکی درک نمی کنه منو ص ...

خدا بگم چیکارت نکنه دختر اینقد ما فلسفه چیدیم مشکلتت اینههه

برا هر کسی ممکنه پیش بیاااد 

وای خدایا عزیزدلم این مشکل نیست واقعا 

فک میکنم بخاطر اینه که دسشویی به موقع نمیری 

حتی اگر احساس میکنی دسشویی لازم نداری برو 

لباسایی که به شکمت فشار میاره نپوش 

واگه فکر میکنی با اینچیزا خوب نمیشی برو دکتر ببین مشکل چیه

اگر نمیتونید حاله همدیگرو خوب کنید/پس دلیل حاله بده همدیگه نباشید😡
خدا بگم چیکارت نکنه دختر اینقد ما فلسفه چیدیم مشکلتت اینههه برا هر کسی ممکنه پیش بیاااد  وای ...

صد تا دکتر رفتم صد تا قرص و دمنوش خوردم دارم از درد میمیرم سر کلاس آبروم رفته همه فک می کنن صدای یه چیز دیگس

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
صد تا دکتر رفتم صد تا قرص و دمنوش خوردم دارم از درد میمیرم سر کلاس آبروم رفته همه فک می کنن صدای یه ...

دایمیتیکون مصرف کردی یا نه؟

منم رودم خیلی سروصدا میکرد با این قرصه بهتر شدم

دایمیتیکون مصرف کردی یا نه؟ منم رودم خیلی سروصدا میکرد با این قرصه بهتر شدم

اره صد تاشو خوردم فایده نداره

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
بهشون بگو مشکل معده داری خودشون درک میکنن دیگه

درک نمی کنن چون فک می کنن صدای یه چیز دیگس

مامانم وقتی من بمیرم راحت میشه کسی که دو ساعت التماسش می کردم بیاد پای درد و دلم بشینه نیومد حالش چر ...

منم دیشب انقدر مامانم رفت رو اعصابم ساعت دو نصفه شب از خونه زدم بیرون 

کلا قبول کردم که خانواده ام ایده‌آل من نیستن و راهی جز پذیرش ندارم شما هم باید قبول کنید که مادرتون همچین آدمیه و خودتون دوست خودتون باشید

صد تا دکتر رفتم صد تا قرص و دمنوش خوردم دارم از درد میمیرم سر کلاس آبروم رفته همه فک می کنن صدای یه ...

ابجی برا هرکسی ممکنه پیش بیاد بخدا هم برایه خودم پیش اومده هم دیدم برایه اطرافیانم یه جیز طبیعیه 

استرس نداری ؟؟

شاید بخاطر استرسه یا عوامل روحی داره 

اگر دکتر گفته گوارشت مشکلی نداره

ابجی برا هرکسی ممکنه پیش بیاد بخدا هم برایه خودم پیش اومده هم دیدم برایه اطرافیانم یه جیز طبیعیه&nbs ...

نمی دونم برای چیه حالم خیلی بده😔😭

وا بچه ک نیستن یعنی  اگه بگی مشکل دارم بهت میگن دروغگو؟؟

باور نمی کنن که

بعدشم معلممون مرد هست برم چی بگم بهش 😔😞

نمی دونم برای چیه حالم خیلی بده😔😭

بخدا دختر خاله من یبار تعریف میکرد تویه دانشگاه سر کلاس شکمش یهو صدایه خیلیی طولانی داد میگفت همه دوستام برگشتن منو نگاه میکردن با خنده تعریف میکرد هااا 

فکر نکنی دختر خاله من براش مهم نیست بقیه چی درموردش فکر میکنن هاا اتفاقا از این دختراس که کلی به خودش میرسه و ظاهرش براش مهمه اما خب اونقدراهم که شما خودتو ادیت میکنی مهم نیست