2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 63 پست
راهش اینه که الان باید یه فکری به حال همدیگه کنیم من که خیلی دوست دارم برم یه جای دور.

منم خیلی دوس دارم

مخصوصا اینکه برم پیش خدا😔😭

خاک تو سر من که جرات هیچ کاری ندارم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

😔

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر که خوبی ولی من هیچ وقت خوب نمیشم😔

منم فک میکردم حالم خوب نمیشه

همین چد وقت پیش بود بیوی پیجمو پاک کردم

نامه خودکشی نوشته بودم تو بیو😐😐  

امیدتو از دست نده ادما با امید زندن ی روزی ب الانت فکر میکنی و میخندی

ویدیوهای انگیزشی ببین

من اون موقع حالم از این ویدیوها بهم میخوردددد

الان دیگه برام عادی شدن

یه نفر هم منو درک می کرد برام بس بود 😞

الان همه کسایی که پیامتو  دیدن و برات پیام گذاشتن درکت کردن و  از صمیم قلب دلشون میخواد کمکت کن پس درسته شاید ماهارو نبینی ولی کسایی که شرایطی مثل تورو دارن خوب درکت میکن مثل خودم  

پس از زندگیت لذت ببر  و به خودکشی هم فکر نکن شاید پایانی برای خودت باشه ولی تمام حال بدش برای مادر پدر و خواهر برادرتونهشاید اونا نتونستن درکتون کنن ولی هرچی باشه خانوادتون مخصوصا مادرتون

از لحاظ دینی هم گناه کبیره محسوب میشه 

یه خانومی بود حرفه قشنگی به من زد منم مثله تو حالم خوب نبود دوست دارم به توهم بگمحرفاشو میگفت....

بعضی وقتا دنیا اینقد برامون تاریک میشه که حتی نمی تونیم جلویه پامونو ببینیم .اماباید راهو ادامه بدیم تا تاریکی هم تموم بشه با چشمهای بسته راه برو 

خوده زندگی که ارزشمنده بهت قول میدم روزایه تلخ میگذرن

به حباب نگران لبه یک رود قسم 

سوگندبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت 

غصه هم میگذرد 

انچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

اگر نمیتونید حاله همدیگرو خوب کنید/پس دلیل حاله بده همدیگه نباشید😡
بگو ازکجا میدونی میدونی ی مشکلایی هست ساید واسه بعضیا خیلی بزرگه ولی بزرگ نیست 

معده و رودم تو جمع خیلی صدا میده آبروم رفته شاید برای شما خنده دار باشه چون هیشکی درک نمی کنه منو

صداش شبیه صدای یه چیز دیگس😓😭

من یه بار این کارو کردم نجاتم دادن کاربری قبلیم کامل توضیح داده بودم اما تعلیق شد متاسفانه 

خودکشی راه آخر نیست من ته دنیا رو هم دیدم ولی فهمیدم راهی جز زندگی کردن ندارم و تمام تلاشم رو برای زندگی بهتر انجام دادم نمیگم الان حالم خوبه اما از اون شرایط افتضاح نجات پیدا کردم و فکرایی هم برا زندگیم دارم شما هم باید زندگیتو بسازی و مطمئن باشید زندگی جوری تغییر می‌کنه که متوجه نمیشید

مامانم وقتی من بمیرم راحت میشه کسی که دو ساعت التماسش می کردم بیاد پای درد و دلم بشینه نیومد حالش چر ...

عزیزم مادرا همشون اینطورن اونا ک از دلت خبر ندارن درست...نباید ب دل بگیری فقط بگو الان چیشده 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
عزیزم این ک چیزی نیس برو دکتر

رفتم

معده و رودم تو جمع خیلی صدا میده آبروم رفته شاید برای شما خنده دار باشه چون هیشکی درک نمی کنه منو ص ...

الان بخاطر همین میخای خودکشی کنی  و میگی خدا امتحانم میکنه۰😐😐😐😐😐اسکل کردی؟

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️