2777
2789
عنوان

توقع زیادیه؟

59 بازدید | 8 پست

من هرموقع یه ایرادی دارم یا یه مشکلی پیش میاد بابام سریع میره به مامانم میگه ...

من دوس دارم بیاد به خودم بگه 

مثلا دیشب رفتیم دکتر با بابام ،برگشتیم از خیابون میخاستم رد شم یکم وایسادم چراغ سبز شه بعد رد شم 

حالا صبح بابام رفته به مامانم گفته چرا دخترتو ترسو بار آوردی از یه خیابون نمیتونه رد شه

یا چند وقت پیش ماه رمضون ظرفا رو بعضی وقتا سحر نمیشستم چون بابام میگف بذار من بشورم تو خوابت میاد برو 

بعد بلافاصله فردا پس فرداش به مامانم میگف بگو ظرفا رو بشوره زشته درحالی که خب من چون سرکار میرم بعضی وقتا زود میخوابیدم ولی اول صبح حتما میشستم

امروز باز یه چیز دیگه فهمیدم که به مامانم گفته 

من خیییلی داغ کردم و کلی جیغ جیغ کردم ولی واقعا دیگه اعصابم خورد شده بود 

دوس دارم اگر ایرادی هم دارم تو روم بگن 

نه اینکه تو روم همش خوش و بش ولی پشت سرم به مامانم میگع اینارو

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی کردی که وایستادی تا چراغ سبز شه بعد بری

و کار پدر شما اشتباه بوده که هنوز بعد از این همه مدت رعایت نمیکنن.از طرفی شاید فکر میکنن مادر با دختر راحت تره و اینکه باباها کلا فشار روی مامانا میارن تا بده نشن

بابای منم اگر ما دیر میرفتیم خونه و اینا دل مامانمو سوراخ میکرد ولی به ما چیزی نمیگفت که ناراحت نشیم

کار خوبی کردی که وایستادی تا چراغ سبز شه بعد بری و کار پدر شما اشتباه بوده که هنوز بعد از این همه م ...

بارها گفتم من دوس دارم تو روم بگین 

متنفرم از پشت سرم حرف زدن

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

حق داری ناراحت بشی کارشون درست نیست 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩