۱۳۶۹ع مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4020 عنوان توروخدا بیاید 48 بازدید | 9 پست بچم ۸ روزشه هرکاری میکنم سینمو نمیگیره شیرخشک بهش میدم خ ناراحتم بنظرتون رابط سینه بخرم سینمو میگیره اگه راه حلی دارید بگید خدایا مواظب دخترم باش 1400/04/30 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حصار_تنهایی_من عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1337 شیر خودتو بریز تو پستونک ببین میخوره یا نه اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
shadikh عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 577 بدوش شیرتو سینتو بذار دهنش از کنار سینه ات با سرنگ شیرتو بده بهش یه کم صبوری کن اگر نگرفت هم خودتو سرزنش نکن دیگه عزیزم مادر خوبی بودن که فقط به شیر دادن نیست ☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
۱۳۶۹ع مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4020 شیر خودتو بریز تو پستونک ببین میخوره یا نه میخوره ولی دوس نداره همش دهنشو کج و کوله میکنه خدایا مواظب دخترم باش
۱۳۶۹ع مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4020 بدوش شیرتو سینتو بذار دهنش از کنار سینه ات با سرنگ شیرتو بده بهش یه کم صبوری کن اگر نگ ... باشه این راه هم امتحان میکنم برام دعا کن بگیره خدایا مواظب دخترم باش
shadikh عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 577 شیر خشک زیر زبونش مزه کرده چند روز سعی کنی و شیر خشک ندی شاید بگیره ☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
shadikh عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 577 اگه سینت نوک نداره با سرنگ سر سینه ات رو در بیار شاید نمیتونه نوک رو خوب بگیره ☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
۱۳۶۹ع مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4020 اگه سینت نوک نداره با سرنگ سر سینه ات رو در بیار شاید نمیتونه نوک رو خوب بگیره اینکاروهم کردم ولی نگرفت خدایا مواظب دخترم باش
حصار_تنهایی_من عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1337 میخوره ولی دوس نداره همش دهنشو کج و کوله میکنه مهم اینه بخوره اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
shadikh عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 577 حالا رابط هم امتحان کن انشالله اونو بگیره اما صبوری کن زوده شاید به سینه هنوز عادت نکرده و میک زدن براش سخته ☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️