2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

45 بازدید | 9 پست

بچم ۸ روزشه هرکاری میکنم سینمو نمیگیره شیرخشک بهش میدم خ ناراحتم بنظرتون رابط سینه بخرم سینمو میگیره اگه راه حلی دارید بگید

خدایا مواظب دخترم باش 

بدوش شیرتو سینتو بذار دهنش از کنار سینه ات با سرنگ شیرتو بده بهش 

یه کم صبوری کن 

اگر نگرفت هم خودتو سرزنش نکن دیگه عزیزم مادر خوبی بودن که فقط به شیر دادن نیست 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدوش شیرتو سینتو بذار دهنش از کنار سینه ات با سرنگ شیرتو بده بهش  یه کم صبوری کن  اگر نگ ...

باشه این راه هم امتحان میکنم برام دعا کن بگیره 

خدایا مواظب دخترم باش 

شیر خشک زیر زبونش مزه کرده 

چند روز سعی کنی و شیر خشک ندی شاید بگیره 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️

اگه سینت نوک نداره با سرنگ سر سینه ات رو در بیار شاید نمیتونه نوک رو خوب بگیره 

میخوره ولی دوس نداره همش دهنشو کج و کوله میکنه

مهم اینه بخوره 

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!

حالا رابط هم امتحان کن انشالله اونو بگیره اما صبوری کن زوده شاید به سینه هنوز عادت نکرده و میک زدن براش سخته