joodi_aboot مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 3127 عنوان شک دارم بهش 97 بازدید | 5 پست وقتی شک دارم ولی هیچ شواهدی ندارم چیکار کنم نمیخوامم اون زنی باشم که مدام غر میزنه ولی این بهانه اوردنا اصلا به نظرم طبیعی نیستن ... 1400/04/30 | 14:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همدلم عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1924 من هم شک داشتم اون میگفت پارانویید داری. بعدش اقرار کرد ولی گفت فقط یکبار بوده ولی من مطمینم دروغ میگه
shah_dokht عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1268 خب پیگر شو تا ببینی قضیه چیه وقتی خوابه گوشیشو چک کن یا یروز بیوفت دنبالش ببین کجا ها میره چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی
joodi_aboot مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 3127 خب پیگر شو تا ببینی قضیه چیه وقتی خوابه گوشیشو چک کن یا یروز بیوفت دنبالش ببین کجا ها ... خب اونا که چیزی میفهمن باید چیکار کنن سریع جدا شن ؟
shah_dokht عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1268 خب اونا که چیزی میفهمن باید چیکار کنن سریع جدا شن ؟ نمیدونم ابجی ایشالله که چیزی نباشه اما اگه بود و نخواستی زندگیتو خراب کنی ازش تعهد بگیر با حق طلاق که دیگه جرعت نکنه از این کارا کنه چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی