2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعی من خیلی صورتم تغییر کرد اصلا بعد عملم ی آدم دیگه شدم 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
نیمه فانتزی دوس دارم من😥 ۱۷ سالمه الان وگرنه عمل میکردم😐

من دوستم 16 سالگی عمل کرد    به بعضی ها طبیعی یلی میاد بعضی ها نیمه فانتزی باید ببینی خودت چی دوست داری و چی بیشتر به صورتت میاد

بعد ب هوش اومدن مرخص شدی؟؟ یکم از بلافاصله بعد عمل ات میگی چه حالی داشتی؟؟

من هشت و نیم رفتم اتاق عمل یازده و نیم اومدم بیرون 

بینیم خیلی قوز داشت و صورتم قبل عمل کشیده بود کلا با صورتم حال نمیکردم .

تا ساعتای شش عصر تو کلینیک بودم و پرستار مراقبم خیلی هوام رو داشت هی یخ میذاشت و آبمیوه میخوردم کبودی نداشتم .من دکتر خیلی خوب عمل کرده بود من اوکی بودم خودم رفتم دستشویی خودم لباسام رو عوض کردم به بابام زنگ زدم گفتم بیاد دنبالم بعدشم تا ی هفته بعد دکترم اسپیلنت  رو درآورد منم خیلی از بینیم مراقبت کردم الانم خداروشکر راضیم  بنظرم اگر تو صورتش نقصی داره و قابل حل باید دیت بکار شه ولی اگر مشکلی نیست از روی دلخوشی بنظرم اشتباه چون عمل ی چیز ریسکی هست و به بعضیا میاد و بعضیا هم نه واینکع باید بعد از عمل اصلا به حرف کسی توجه کرد 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
من هشت و نیم رفتم اتاق عمل یازده و نیم اومدم بیرون  بینیم خیلی قوز داشت و صورتم قبل عمل کشیده ...

نباید *

الان خوب شده؟؟

اره الان یکسال و چند ماه میگذره 

من دوستم 16 سالگی عمل کرد      به بعضی ها طبیعی یلی میاد بعضی ها نیمه فانتزی باید ببی ...

یا ابلفضل😐

احتمالا دکترش تشخیص داده که رشد بینی کامل شده...

درسته

به منم نیمه فانتزی میاد با چند نفر مشورت کردم:/

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
نیمه فانتزی بعدش بد میشه یعنی؟

ن سوراخ های دماغ مشخصن و همش باید با گوش پاک کن داخلشو تمیز کنی 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

من خودم از این رو به اون رو شدم با اینکه بینی م بد نبودااااا ولی خب خیلی تغییر کردم واقعا دست آقای دکتر اسدی درد نکنه بی نهایت ممنون ام ازش اعتماد به نفس داد بم