2777
2789
عنوان

یه راهی بگید حال دلم بهتر بشه

121 بازدید | 16 پست

چرا انقدر اتفاقای بد داره واسه منو خانوادم میفته؟؟ خودم از دهم عید اومدم خونه بابام و دارم از شوهرم جدا میشم. پدرومادرم یکسره مشکل مالی دارن و بسختی زندگی میکنن و اکثرا ناراحتن. خواهرم که نامزد کرده حالش با نامزدش خوب نیست. اصلا خواهرم اهل گریه نیست ولی وقتی گریه میکنه یعنی خیلیییی به تنگ اومده . نامزدش خیلییییی رو مخشه. تو دو ماه هم عممو از دست دادم هم پدربزرگمو که واقعا کمر مامانم شکست. از طرفی وقتی با فامیلای مامانم جمع میشیم یجا همشون پز طلاهایی که جدیدا گرفتن یا پز دختراشون که چقدر پولدارو خوشبختن و میدن و افسرده تر میشیم. بچه ها حال خانوادم واقعا بده انگار خدا ولمون کرده درصورتیکه هممون اهل نمازم هستیم. گاهی فکر میکنم طلسممون کردن . هیچ جوره حال دلم خوب نیست. چیکار کنم برای بهتر شدن اوضاع؟؟

راهای باطل کردن سحر و جادو

تلاش

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

خدا گرزحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری .شاید یه امتحانه .صبور باش .توکلت به خدا باشه .سعی کم زیاد با این اقوام رفت و آمد نکنی .اگر درس خوندی و کاری بلدی سعی کن خودت کارکنی

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کسیو نمیشناسم . 

تو مفاتیح راه حلاش هست

حتما نیلزی به شخص خاصی نیست

ققط باید ایمان داشته باشی

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
اتفاقا دارم دنبال کار میگردم

چند سالته عزیزم؟بچه هم داری؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

دعا میکنم حاله دل همتون خوب شه😢

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

سلام عزیزم دلم،روزت بخیر

عزیزم این جمله رو فکر میکنم شنیده باشی که میگن هیچوقت ظاهر زندگی خودت رو با باطن زندگی دیگران مقایسه نکن

مطمئن باش که هر کسی توی زندگی خودش مشکلاتی داره

حالا یه نفر مشکلات بزرگ و یکی هم مشکلات جزئی،بستگی داره که چطور از پس این مشکلات بر بیای

مشکلات مالی خانوادت انشالله که حل میشه،سعی کن اگه میتونی بهشون کمک کنی چون هیچکس تاکید میکنم هیچ کسی نمیتونه مثل خانوادت پشتت باشه و بدون چشم داشت بهت کمک کنه و مطمئن باش که حال دل خودتم خوب میشه

سعی کن تایمتو پر کنی برو باشگاه به خودت برس،سعی کن خواب منظم داشته باشی و به پوستت برس،عزیزم مطمئن باش که هیچکس از تو مهم تر نیست و سعی کن خواهرتو هم با خودت مشغول کنی و هواشو داشته باشی.

افکار منفی رو از خودت دور کن،مطالعه کن و کتاب های روانشناسی بخون.

سعی کن بیشتر کنار خانوادت باشی‌ و مواظبشون باشی.پدر و مادر یه نعمت بزرگین که دیگه هیچوقت تکرار نمیشن.

خواهرتو زیاد تنها نزار.

انشالله با توکل به خدا همه ی مشکلاتت به زودی زود حل میشه و تو خوشبخت ترین میشی و یه روزی میای اینجا از حال خوب دلت میگی❤

سلام عزیزم دلم،روزت بخیر عزیزم این جمله رو فکر میکنم شنیده باشی که میگن هیچوقت ظاهر زندگی خودت رو ب ...

من میخام کنارشون باشم ولی الان خودم احتیاج دارم اونا کنارم باشن چون خودمم از لحاظ روحی داغونم و در شرف جداییم این چیز کمی نیس. از احاظ مالی هم از طرف شوهر ساپورت نیستم که بخام هواشونو داشته باشم یا باشگاه برم و به پوستم برسم

من میخام کنارشون باشم ولی الان خودم احتیاج دارم اونا کنارم باشن چون خودمم از لحاظ روحی داغونم و در ش ...

رهای عزیزم برای تمرین ورزشی میتونی از گوگل پلی اپلیکیشن های خوبی دانلود کنی تا یکم ورزش کنی و برای ساعتی از اون حال و هوا دور شی،اگر که نه دست مادر مهربان و خواهر عزیزت و دختر زیباروت رو بگیر و باهاشون به پارک برید پیاده روی کنید و با هم حرف های خوب بزنید،سعی کنید از چیزهایی که همتون رو آزار میده حرفی نزنید.

درسته عزیزم الان حال روحی شما خوب نیست و خانواده باید حال و هواتون رو عوض کنن،اما اگر میبینی قضیه برعکسه ممکنه بخاطر جدایی شما و مشکل خواهرتون با نامزدش و مشکلات مالی بهشون فشار زیادی وارد کرده باشه و نتونن روی این مورد تمرکز کنن،با توجه به اینکه شما یه دختر دارین و الان فکر به آینده ی شما و دخترتون به اندازه ی کافی افکارشون رو پریشون کرده.

اگر میبینید خانوادتون نمیتونن شما باید بتونی رها جون،تاکید میکنم شما در درجه اول یک دختر هستی،یک زن هستی و یک مادر قوی که برای زندگی دخترش تلاش میکنه پس شما میتونی حالا که کسی نتونسته کاری برات انجام بده تو انجام بدی،تو باید روحیتو قوی کنی.

مطمئن باش که خدا خیلی دوستت داره که بهت یه فرشته ی کوچولو داده.

اگر که تو الان خودتو ببازی اثرشو توی آینده ی دخترت میبینی عزیزم.

دنبال یه شغل خوب بگرد.

و اگر که توی زمینه ی برنامه نویسی،ترجمه،درست کردن پاور پوینت،محتوا سازی،ادمین پیج و ... مهارت داری برو از بازار یا گوگل پلی برنامه پونیشا رو دانلود کن و اون تو پروژه قبول کن تا فعلا توی خونه بتونی درآمد داشته باشی.کم کم که چند تا پروژه موفق داشته باشی درآمدت خیلی بالا میره و میتونی به راحتی گلیمتو از آب بکشی بیرون❤

سی سالمه . یه دختر دو ساله دارم

🥺انشالله که مشکلاتتون حل شه عزیزم.بچتون پیش خودتونه؟