2777
2789

اگه متاهلی. بارداری. منم اینطور بودم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوریم امانمو بریده خیلی هم سفت شده  به نظرم برا من مال دارو هورمونیه ینی من یک ماه و نیمه میخورم اینجوری شدم دو هفتس

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
اگه متاهلی. بارداری. منم اینطور بودم

سلام دوستان عیدتون مبارک 

دوتادیروز بی بی چک مثبت شد 

بعد زدم دوباره منفی بود 

لک  هم داشتم  ی شیاف پروژسترون زدم الان لکم قطع  خواستم بپرسم امیدی هست آیا باردارم یانه 

یا شیاف باعث شد نزار من پریود بشم

خدایا شکرت😍😍

رگای سینتم ورم کردن؟ سبز شدن؟ 

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
منم همینطوریم امانمو بریده خیلی هم سفت شده   به نظرم برا من مال دارو هورمونیه ینی من یک ماه و ...

عزیزم اگه متاهلی شک نکن بارداری

سلام دوستان عیدتون مبارک   دوتادیروز بی بی چک مثبت شد  بعد زدم دوباره منفی بود  ...

احتمالا بارداری اگ لک داشتی ک باید خیلی مراقب باشی.