2777
2789
عنوان

حرومزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 193 پست
ممنون خیلی آروم شدم

اصلا ناراحت نباش من بعد بچم بلاهایی بدتر از تو سرم اومد خودمو دعا کردم گفتم خدایا شوهرمو لال کن باورت می شه بعد اون دیگه کاریمون نداشت الانم بچه ده سالشه عاشق همیم باز ولی من انقدر نفرینش کرده بودم  قدیم شوهر منم ننش پرش می کرد ولی چی شد من و همسری و بچه موندیم اون پیرزن رفت تو دنیای خودش باز کی بهش اهمیت می ده توام الان بچت تازس ننش دور برداشته صبر کن بچه بزرگ شه می ره حاشیه زیاد به پر و پای شوهرت نپیچ کلیپ کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کن دکتر گفته چطور یه مرد و بتیعیم مثلا برای پوشک کافیه تلوزیون دیدنی یا بیرون تو معازه ها وقتی همسرت هست پوشکو نگاه کنی بگی خوشبحال هر کی که بچش پوشک داره پای بچه نمی سوزه و دیگه ول کنی بحثو اصلا مستقیم نگو بخر فقط حس خوبتو از داشتن پوشک یا طلا یا خوراکی یا هر چی بهش بفهمون ولی حالت دستوری بهش امر نکن مستقیم نگو بخر یا نخر عیر مستقیم باید بگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینارو دکتر حبشی تو کلیپ کلید مردش گفته من رعایت می کنم راحت می شه مرد و تیع زد با فرمولایی که می گه می تونی حتی طلاهای بهتری ازش بگیری 

دکتر حبشی می گه خلقت مرد تو تامین کردن زن تو ازش نخوای می ره واسه ننش خرج می کنه روش خواستنم باید درست باشه یعنی وقتی برات چیزی می خره مثلا پوشک یا حتی ماست و شیر و خرید خونه حس مرد بودن و بزرگ بودن و مهم بودن بهش دست بده اگه این حسو بکنه که تو بهش دستور می دی حس بزرگ بودنو دیگه نداره بلکه وطیفش می شه اونوقت برات خرج نمی کنه همون چیپس و پفکو بستنی که خریده ازش تعریف کن بگو چقدر حال داد و چقدر دلم می خواست می بینی فرداش بیشتر می خره پوشکم همینطور

چقدرررر پرتوقع هستین تو این گرونی... ریشه یابی کن خواهرم این راهش نیست ادم مگه برای پوشک یا خریدن ...

وظیفشه بخره پس ببخشید غلط میکنن میارن بچه مگه عروسکه ندارن نیارن بچه چه گناهی کرده این وسط مگه خودش خواست که بیاد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اینارو دکتر حبشی تو کلیپ کلید مردش گفته من رعایت می کنم راحت می شه مرد و تیع زد با فرمولایی که می گه ...

چقد من ازاین حبشی بدم میاد درمورد خیانت وویس هاش واقعن حرص درآره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خیانتشو گوش نکردم چی می گه در موردش؟

توجیه میکنه هی میگه عاقا اومد گف زنم اینجوره منم خیانت کردم بعد هی روی صحبتش به خانما بود که اینجور باشین اونجور باشید چیه اقایون خیانت نکنن 

چی دیدی عزیزم

با معلم پسرم با هم چت کرده بودن به هم پیام داده بودن ولی جرات نکردم بخونم نمیدونم باید چی کار کنم بهش بگم انکار میکنه اصلا دیگه مدرسه تعطیل شده برای چی باهاش حرف میزنم🙄😳🤕

آره عزیزم حالا یکم کتک زده ، توهین و تحقیر کرده!!!!! آره سکوت کنید و حوصله کنید بهتر میشه!!!! اونم س ...

خو خودش میگه نمیتونم جدا شم وقتی نمیتونه اینا فقط کارو سخت تر میکنه بازم خودش میشناسه طرف رو من خودم که اصلا اجازه نمیدم همچین رفتاری کنه ولی اگه خونده باشی گف شرایط جدایی ندارم 

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
با معلم پسرم با هم چت کرده بودن به هم پیام داده بودن ولی جرات نکردم بخونم نمیدونم باید چی کار کنم به ...

عه چرا نخوندی؟!!!وقتی نمیدونی قضیه چی بوده ودرمورد چی حرف زدن خب کاریم نمیتونی بکنی هرچیم بگی میشه تهمت دیوار حاشا بلنده

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه