2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

3398 بازدید | 40 پست

سلام خانما علایممو میگم بگید جنسیت چیه؟

خوابم خیلی زیاد شده جوری که درازمیکشم فورا خوابم می‌بره چیزای ترش زیاد میخورم بعضی وقتا هم شیرینی میخورم حالت تهوع اوایل یکم داشتم که دکتر قرص و سرم داد کلا خوب شدم به نظرتون جنسیت چیه؟تجربه دارین؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

حسم میگه دخمله😍💋

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال من چیه من زیاد خوابم نمیبره سینه هام بزرگ و تیره شدن حالمم بده هنوز۵۰روزمه دلم چیزای ترش میخواد

پسره فکرکنم مثل منیخوابم میادولی نمیتونم بخوابم

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
مال شما پسره؟علایمت چیه؟

من هنوز۶هفتمه حالم بده بی حالم زودزودگشنم میشه به بوحساسم چیزای ترش بیشتردلم میخوادتاشیرین همیشه خداهم خوابم میادولی نمیتونم بخوابم زیاد

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
مال شما پسره؟علایمت چیه؟

سونورفتی احتمال نداد من حسم بهم میگه پسره مال من 

نه هنوز برای تشکیل قلبش نرفتم چندوقت دیگه بایدبرم

بچه اولته واسه من۴

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز