12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3079 عنوان آندومتریوز😭 785 بازدید | 49 پست سلام کسی هست که کیست آندومتریوما تخمدان داشته باشه اگه آره چجوری وکجا درمان شدید بیاید ازتجربیاتتون بگید من روحیم داغون در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست 1400/04/30 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_عاشق_دختری عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 510 سلام بله ۱۰ سال پیش داشتم لاپراسکوپی کردم خوب بودم تا اینکه دوباره الان ۴ ماهه سر و کله اش پیدا شده ، چند روزه درد دارم عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3079 من دارم برای درمان چه اقداماتی انجام دادی؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3079 خاهرم داشت .باید وضعیتو رو ببینی در چه مرحله ای است یه کیست ۳۰ میلیمتری در تخمدان چپم دوسال دارماول گفتن بهم درمویید ومانع بارداری نمیشهمنم که نمیخواستم باردارشم ولش کردمالان دوماهه که اقدام کردم ب بارداری ودیدم فولیکول ندارم وسونو جدید گفت که آندومتریوما هست کیستت ومانع بارداری وباید عمل بشی در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
raha_gh عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 1400 منم داشتم اندو پیشرفتهلاپارا کردم ولی بطور کامل برداشته نشدولی دردام کمتر شدمن مشهد بیمارستان مهر لاپاراسکوپی کردم
آمتیس2022 عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 295 یه کیست ۳۰ میلیمتری در تخمدان چپم دوسال دارم اول گفتن بهم درمویید ومانع بارداری نمیشه منم که ... خاهر من مثل شما بود ولی شد..داروی گیاهی بهش دادیم
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3079 عزیزم علایمت چیه؟؟ درد لگن و کمر گرفتگی عضلات دردش میزنه توپاهامتیرکشیدن تخمدانهاملکه بینی قبل پریود وبعدشپریودهای سنگین در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
girizli عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 7527 منم داشتم اندو پیشرفته لاپارا کردم ولی بطور کامل برداشته نشد ولی دردام کمتر شد من مشهد بیمارستان ... هزينهش چقد شد
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3079 منم داشتم اندو پیشرفته لاپارا کردم ولی بطور کامل برداشته نشد ولی دردام کمتر شد من مشهد بیمارستان ... خدا سلامتی بده بهتون انشاءالله دیگه برنگرده در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3079 سلام بله ۱۰ سال پیش داشتم لاپراسکوپی کردم خوب بودم تا اینکه دوباره الان ۴ ماهه سر و کله اش پیدا شده ... بچه دارید عزیزم؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3079 خاهر من مثل شما بود ولی شد..داروی گیاهی بهش دادیم خوب شده الان؟چه داروهایی به منم بگید لطفا در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
farzanebano عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 7387 نگرانی نواره ی دکتر و ی بیمارستان خوب پیدا کن مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕