2777
2789

۸سال ازم کوچکتره متاهله هنوز بچه دار نشده شوهرش رو بخرج پدرشوهرم بردن کلینک خصوصی طبق گفته خودشون ۱۰میلیون عمل کرد واریکوسل یه چیزی تواین مایه ها داشته بعد همه نشکلات مالیش رو پدرشوهرم حل میکنه تقریبا از ۷روز هفته ۵روز خونه پدرش شب وروز هس حتی واسه خواب خونهدخودش نمیره اینا شرح کاراش هس به من مربوط نیس تا اینجا حالا اگه مادرشوهر پدرشوهرم آزمایش داشته باشن برن دکتر یاهرمشکلی پیش براشون سریع ازشوهرمن توقع دارن شوهرم کامل بحرف خودم هس بگم نره نمیره فقط ازین حرصم میگیره کلی مشکل مالی داریم بخدا خود ۳بچه اجاره نشینم خیلی زندگیم به سختی می گذرع اصلا دست پسرشون رو نمی گیرن ودرمقابل همیشه میگن پسر عصای دست پدرومادرباید باشه وضع مالیشون خوبه متاسفانه فقط ازمون میخوان بکنن البته خواهرشوهرم بی تاثیر نیس مدام تو گوش پدرومادرش میخونه که برادرشوهرام کامل درخدمت مادرشونن این کارا رو براش انجام مبدن و توقعات مادرشوهرم رو نسبت به شوهرم بالا میبره شمابودید چطور برخورد میکردید مشکل مالی خیلی بدی الان داریم وآهی هم دربساط نداریم 

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

الان میریزن  سرت 

شعار نی نی سایت ها اینه

برای دختر باید تا خرخره  خرج کنن  وظیفشونه  به تو چه عروس فضول 

برای پسر هیچ وظیفه ای ندارن

تازگی ها هم میگن وظیفه پدر جهیزیه توپ بده ولی برای پسر به خودش ربط داره 

اصلا عروس چه کاره است 

ولی در مورد مریضی میگن 

پدر و مادرشه  وظیفه پسره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشورت لازم نیست عزیزم خواهرشوهرت ببرتشون ازمایش برا خوردن سرتره اکثرا اونطورن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مشورت لازم نیست عزیزم خواهرشوهرت ببرتشون ازمایش برا خوردن سرتره اکثرا اونطورن 

نمیبره همیشه میگن تا پسرهس زشته پسره مردم رو تو زحمت انداخت مابابد هوای داماد داشته باشیم گوشتمون یعنی دخترمون تو دهنشه

نمیدن به ما که می رسه همیشه یه بهانه میارن 

همچنان ناله کن ‌روزی ک میدونی دوباره ازتون میخوان ی هفته قبلش هی مدام بگو وای مامان این گرونه بچه ها خرج دارن چقدر فلان چیز گرونه  زندگی سخته هی ناله کن بگو هیچ کسم کمکمون نمیکنه

بستگی به شوهرت داره. الان واسه من مامانش کرونا گرفته خواهرش به يه ورشم نیست مامانش مریضه تولد گرفته دو روز داره استوری میزاره عقده ای... بعد شوهر من باید بره ببردش دکتر و این ور اون ور دیروز من بردمش دکتر کرونا داره شوهرم میگه باید پیشش باشیم تنها نباشه میگم نفهم خودمونم میگیریم غذا درست میکنم براش بیار.. بگو خواهرت بیاد مراقبش باشه فرار کرد فهمید مامانش کرونا داره عن خانوم... 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

[QUOTE=199849602]باهان موافقم[/QUOTE

اتفاقن این کارو شوهرم کرد مادرشوهرم سریع گفت مادر اینقد ننال اینقد اعصابم بهم می ریزه کسی جلوم بناله فک کنید همچین جواب داد

بستگی به شوهرت داره. الان واسه من مامانش کرونا گرفته خواهرش به يه ورشم نیست مامانش مریضه تولد گرفته ...

شوهرم بحرفمه خودم سریع سست میزنم این کارای مادرش زیر سر دخترشه اون صب وشب اونجاست مدام بهش یاد میده باید پسرت بیاد بهتون رسیدگی کنه میخوامدحال دختره رو بگیرم نمیدونم چطوری هرچه بگم شوهرم بحرفمه

بنظر من شوهرت ازشون پول قرض بخاد و ببینه میدن یانه..و شمام هروقت رفتین خونشون مدام به پدرشوهر ومادرش ...

عزیزم بهشون گفتیم تو این هفته ۱۰۰م چک داریم بجاش فرداصب تماس گرف که بیامنو ببر آزمایشگاه اصلا رحم ندارن