2777
2789
عنوان

پکیج زبان انگلیسی رضا ارش نیا

1316 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر

چه کسانی پکیج ارش نیا را چه وقت خریدین  از کجا؟قبمتش چقدر بود؟ سی دی یا فلش ؟و در کانال های تلگرام هم هستید؟خواهرم میخواد واسه کنکور بخره از  اینستا تا فردا هم تخفیف داره قیمت اصلیش 2500و باتخففیف میشه1500   اگر کسی خریده بگه از کجا که خواهرم بخره نگرانم سفارش بدم کلاهبرداری باشه 

ممنون میشم جواب بدید

از این تبلیغا زیاد هس کتب شهاب انار خوبه اونا رو بخره

اره کتاب های خوبیه من خودم واسه کنکور داشتم 

خواهرم دوس داره بره کلاس یا غیر حضوری  

منم تا حالا چندبار سفارش اینترنتی دادم همش کلاهبرداری بود دیگه اعتماد ندارم  اینم که مبلغ کمی نیست  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کتاب های خوبیه من خودم واسه کنکور داشتم  خواهرم دوس داره بره کلاس یا غیر حضوری   ...

من کتابای مشاوران رو هم داشتماا اونا هم خوبه البته موضوعی مثل درک مطلب (خداروشکر من هرچی سفارش اینترنتی دادم برام اوردن)

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..
من کتابای مشاوران رو هم داشتماا اونا هم خوبه البته موضوعی مثل درک مطلب (خداروشکر من هرچی سفارش اینتر ...

منکه همیشه کلاه سرم رفته  هنوز بعد جند ماه منتظرم شاید سفارشا برسه :-)

سلام عزیزم شب بخیر پکیج رو تهیه کردین؟؟راضی بودین؟؟ من میخوام بگیرم میترسم خوب نباشه هزینه اشم ز ...

من تهیه کردم واقعا عالیه کلاهبرداری نیست منم موقع خرید همین حس رو داشتم اخه مبلغ زیادی رو میدی و واقعا خییییییییلی ریسک داره و استرس به ادم میده 

اگه واقعا میخوان زبان رو راحت یاد بگیرین حتما تهیه کنید من اادمی بودم که کلاس رفتن برای من کار ساز نبود ولی با پکیج استاد واقعا زبان رو 0 تا 100 یاد گرفتم و نتیجه اش اونقدر حس خوبی داره که نمیدونم چطور توصیف کنم 

البته الان قیمتش بالا رفته اگه خواستین تخفیف بسته یه کد رو دادن به بقیه زبان اموزای قبلی که میتونن به اشنا هاشون این کد روبدن میتونم براتون بفرستم اگه خواستین برای کاهش قیمت هم میتونین بدون فلش بگیرین که فرقش اینه با فلش افلاین هم میتونین ببینید ولی بدون فلش باید به صورت انلاین از رو سایت یا اپ ببینید 

سلام عزیزم شب بخیر پکیج رو تهیه کردین؟؟راضی بودین؟؟ من میخوام بگیرم میترسم خوب نباشه هزینه اشم ز ...

منم تهیه کردم پکیج شون رو و خیلی راضیم 

اگه قصد خرید پکیج رو دارین من یه کد ت.خفیف ۴۰ درصدی دارم 

اینه کدش: learn107021

اگه لینک خرید از وبسایت رو میخواین بهم بگین براتون میفرستم