2777
2789
عنوان

من جیگر میخامممم🤒🤒🤒🤒

247 بازدید | 16 پست

چرا ضرر داره هفته پنجم....ی کوچولو بخورم🤕قبلا خیلی بدم میومد ولی الان یهو هوس کردم ینی ی تیکه بخورم میدونم حس بد قبلو بهش دارم ولی بخورم .. 😅😅😅ب مزش ک فک میکنم بدم میاد ولی باید حتما باشه چرا اینجوری شدم... 😒😒😒

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی یکم درست کنی و بجویش و بریزیش دور ،فک کنم ویارت میره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه تیکه کوچیک بخور

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من هوس همه چی کردم😐❤️

امروز داشتم به نامزدم میگفتم ما رابطه نداریم وگرنه با این حجم خوردن و گرسنگی من فک میکردیم حاملم 😐

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
خب یه کوچولو بخور اشکالی نداره زیاد نباید مصرف بشه چون ویتامین آ زیادی داره آب هویج هم نباید بخوری چ ...

اهان باشه عزیزم مرسی😃

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
نخوری بهتره چون ممنوعه 

ی تیکه خیلی کوچیک اندازه قاشق بنظرت میتونه مضرباشه

من انقد بدم میاد ازش☹

منم یدم‌میومد .... میدونم بخورمم دوسش ندارم ولی یهو بدجور خاستم🤔😒

مگه  ضرر داره نشنیده‌بودم🙄

اره ویتامین aش زیاده باعث نقص مادر زادی میشع البته مصرف زیادش... ک گفتن سه ماه اول نخورین