2821
2789
عنوان

سلام....

84 بازدید | 13 پست

سلام خوبین بچه‌ها عیدتونک مبارک♥️

چن وقتی نیستم ...

خداروشکر شما با حرفاتون اونروز بهم دلگرمی دادین خوب شدم...

ولی  شب ساعت ۱۲ پسر عموی بابام که ۲۲سالشه و نامزد هم داره تصادف کرده بردنش دکتر ،دکترا گفتن مغزش ترکیده با ریه هاش...😔😔🖤

و خلاصه فوت شد.

جوون ناکام آرزو هاشو برد تو خاک..

همسایه ماهم هست خونشون سر و صدا زیاده من ازین سر و صدا خیلی میترسم نمی‌دونم چیکار کنم بدنم قفل کرده دهنم خشکه نفسم بالا نمیاد دس پاهم سست شدن خیلی بی حالم . داشتم لباسامو اماده میکردم برا فردا عید ولی این خبر یه دفه رسید بهم 😔🖤خیلی حالم بد ترخدا کمکم کنین

Tired

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتشون کنه

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
ای وای خدا رحمت کنه😰😞. وای بیچاره نامزدش چ حالیه الان😦😟

اون چهار روز دیگه میره دنبال زندگیش خانواده ی اون جوون و بگو که چه آتیشی به جیگرشون میوفته تا آخر عمر.من خودم کشیدم درکشون میکنم😔😔😔😔

میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اون چهار روز دیگه میره دنبال زندگیش خانواده ی اون جوون و بگو که چه آتیشی به جیگرشون میوفته تا آخر عم ...

من باشم که نمی رم،،،،

یعنی شما هم کسی رو داشتین که تو جوونی فوت شدن؟؟😦😲😞.

برادر تون بوده؟

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
من باشم که نمی رم،،،، یعنی شما هم کسی رو داشتین که تو جوونی فوت شدن؟؟😦😲😞. برادر تون بوده؟

بله من برادرم تو همین سن فوت کرد نامزدش که شیرینی خورده بودن دوماه بعد با یکی دیگه عقد کرد رفت دنبال زندگیش ولی ما بعد از ده سال هنوز داریم میسوزیم😔

میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بله من برادرم تو همین سن فوت کرد نامزدش که شیرینی خورده بودن دوماه بعد با یکی دیگه عقد کرد رفت دنبال ...

خدا رحمتش کنه!!😫😞

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀