2777
2789
عنوان

ساعت های جفت

444 بازدید | 32 پست

دیدن ساعت های جفت دلیل علمی داره؟چیزی ازش میدونید؟ من قبلا اصلا ساعت جفت نمیدیدم شاید گاهی پیش میومد الان مادامی که بیدارم همه ساعتارو جفت میبینم بخدا شاید بالای۱۰بار در روز ساعت جفت میبینم یعنی یه جوریه که فقط یه ساعت نیست همه ساعتا رو من جفت میبینم احساس میکنم طبیعی نیست

در حد سرگرمی خوبه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم جفت میبینم و دنبال دلیلم که واقعیه یا نه و فال ساعت که تو گوگل بزنی درمیاره اما نمیدونم جدی معنیش واقعی هست یا نه

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
من شنیدم که شانس میاره اوضاع بر وفق مرادت میشه

منم جفت میبینم و دنبال دلیلم که واقعیه یا نه و فال ساعت که تو گوگل بزنی درمیاره اما نمیدونم جدی معنیش واقعی هست یا نه ؟ نظرت چیه؟

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
ی چیز جالبی هست ک میگ اگه ساعت دوازده دقیق ببینی باید آرزو کنی . جالبه منم خیلی وقتا ساعتا رو گفت م ...

منم جفت میبینم و دنبال دلیلم که واقعیه یا نه و فال ساعت که تو گوگل بزنی درمیاره اما نمیدونم جدی معنیش واقعی هست یا نه ؟ نظرت چیه؟ آرزو برآورده میشه ساعت دوازده؟