2777
2789
شوهرم زندانه به غیر از ۴تا شماره ای که زندان برده میتونه بدون دایورت با شماره دیگه تماس بگیره چون کا ...

عزیزم میشه واضح تر بنویسی من اصلا متوجه منظور شما نمیشم یعنی میگی غیر از شما با کسی در تماس هست یا ن ؟ 

یک سوالی دارم ازتون چه عادت های ناپسندی رو حین درس خوندن انجام ندادین.چه کار هایی رو نکردین تا تونست ...

من گوشی کامل کنار بود تمرکزم روی درس به علاوه زمان دانشجویی کاراموزی یک وکیل رو کردم درصورتی که دوستای من هنه فقط درس میخوندن سعی کردم با محیط کار هم اشنا بشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه واضح تر بنویسی من اصلا متوجه منظور شما نمیشم یعنی میگی غیر از شما با کسی در تماس هست یا ن ...

بله ی خانمی هست مدتیه زندگیمو نابود کرده میگن تو زندان فقط میتونی با ۴ شماره که تو زندان ثبت کردی تماس بگیری ولی گمون میکنم با اون خانمه هم تماس میگیره میشه به نظرتون 

خیلی خستم
بله ی خانمی هست مدتیه زندگیمو نابود کرده میگن تو زندان فقط میتونی با ۴ شماره که تو زندان ثبت کردی تم ...

ن اکثرا نمیشه مگر اینکه شماره خانم ثبت شده باشه شما خیلی نگرانی باید صبر کنی بیرون بیاد داخل زندان که کاری نمیتونه انجام بده 

ن اکثرا نمیشه مگر اینکه شماره خانم ثبت شده باشه شما خیلی نگرانی باید صبر کنی بیرون بیاد داخل زندان ک ...

پیش من که میخواست بره زندان شماره من دوتا از برادراش ووکیلش رو نوشت .خوب‌.ولی از یکی شنیدم با خانمه تماس گرفته یعنی تو زندان اجازه این طور تماسا رو میدن 

خیلی خستم
پیش من که میخواست بره زندان شماره من دوتا از برادراش ووکیلش رو نوشت .خوب‌.ولی از یکی شنیدم با خانمه ...

یکی دوبار رو بله میدن بعدم راه فرار زیاد دارن زندانی ها برای تماس مخفی خیلیا گوشی مخفی دارن اصلا ولی بازم سعی کن خونسرد باشی الان چیزیو نمیتونی ثابت کنی که سعی کن اروم باشی تا مدت محکومیت همسرت تمام بشه 

یکی دوبار رو بله میدن بعدم راه فرار زیاد دارن زندانی ها برای تماس مخفی خیلیا گوشی مخفی دارن اصلا ولی ...

من ی سوال بپرسم ؟ اینایی ک میرن زندان خرج زن و بچشونو کی میده ؟ به عهده کیه قانونا؟

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
من ی سوال بپرسم ؟ اینایی ک میرن زندان خرج زن و بچشونو کی میده ؟ به عهده کیه قانونا؟

ن عزیزم به عهده قانون نیست ولی خب ی مبلغ کم به زندانی ها برای خرج داخل زندان میدن بعضی زندانی ها کار میکنن در زندان و حقوق میگیرن میدن به خانواده مثلا ولی چیزی یه عنوان هزینه قانون به خانوادشون نمیده 

ن عزیزم به عهده قانون نیست ولی خب ی مبلغ کم به زندانی ها برای خرج داخل زندان میدن بعضی زندانی ها کار ...

ممنون ولی منظورم این بود تو‌ قانون نفقه زن و بچه وقتی شوهرش زندانه یا حالا به هر دلیل توان پرداخت نفقه نداره به عهده کی هست ؟ پدرشوهر 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!