2777
2789
عنوان

زایمان هفته ۳۵

16441 بازدید | 26 پست

به دلیل سوراخ شدن کیسه اب و باز شدن دهانه رحمم امروز زایمان سزارین کردم بچه ۲۳۰۰ الان بیمارستان بستریم و دخترم بخش مراقبت هست گفتن تند نفس میکشه دوستان میشه راهنمایی کنید کسی بوده شرایط بچه من داشته باشه

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمپول بتا رو زدی گلم؟انشاالله مشکلی نیست بخاطر اینه که ریش هنوز کامل نیست بمونه دستگاه خوب میشه.منم پسرم ۳۶ هفته بدنیا اومد و ۲۴۰۰ وزنش بود.چون یک ماه قبلش آمپول بتا رو زده بودم خداروشکر مشکل تنفسی نداشت

آمپول بتا رو زدی گلم؟انشاالله مشکلی نیست بخاطر اینه که ریش هنوز کامل نیست بمونه دستگاه خوب میشه.منم ...

من امپول ۲ ساعت قبل عمل زدم 

عزیزم قبلش آمپول ریه زده بودی؟ من ۳۶ هفته زایمان کردم به همین دلایل مال شما نگران نباش انشاالله زو ...

ان شا الله

من امپول ۲ ساعت قبل عمل زدم 

نگران نباش،همین بخاطر اینه که ریش کامل نشده.چند وقت تو دستگاه بمونه خوب میشه.زمانی که بیمارستان بودم زیاد بودن بچه هایی که زودرس بودن و میذاشتن تو  دستگاه.

عزیزم من ۳۲هفته با وزن ۱۴۰۰ دخترم ۱هفته بستری شد و بعد ترخیص شد..

اتفاقا این بچه ها خدا ر  شکر خیلی خوب وزن می گیرن..و جبران می کنن

قدمش خیر باشه براتون عزیزم.. مبارکه

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

من بچه مiugr( عدم خونرسانی جفت) ۳۶ هفته سزارین شدم بچم ۱۸۰۰ بود ۷ روز بخش نوزادان بستری بود.البته برای زردیشم نگه داشتن. تنفسش تند بود و دیستریس هم بود گمونم.آمپول بتا دو دوز۳۱ هفته یه بار، به دوزم ۳۳ هفته

نگران نباش نهایتش دو سه روز بعد تنفسش درست شد

پسر عموم ۳۰ هفته بود خونش هم عوض کردن انقد ک‌یرقان داشت رگ هم نداشت از سر بهش سرم میزدن الان ماسالله انقد خوش تیپ و بزرگ شده  شما ک ۳۵ هفته ای مشکلی نیست انشالله

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
ان شا الله که مشکلی پیش نمیاد ؟خیلی کوچودویه گناه داره دلم میطوزه  دستام محکم گرفته بود

نه هیچ. مشکلی پیش نمیاد ..توکل به خدا 

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین