2789
عنوان

جاریم

312 بازدید | 17 پست

وقتی من برای مادرشوهرم یه کادویی بخرم یا یه کاری براش انجام بدم شاکی میشه و قهر میکنه ولی خودش همش چاپلوسی میکنه زیر زیری 

بنظرتون چکار کنم ؟انگار همش ازش میترسم امزوز یه کادویی برای مادرشوهزم خریذه بودم رفتم بهش بدم برادر شوهرم اونجا بود دید الان رفته ب زنش گفته اونم بامن سر سنگین شده و انگار قهره😒😒😒

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ب اون چه جانم.شما کارخودتو بکن

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

به چه مناسبت هی کادو میگیری؟؟

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

محلش نزار ,خودش حالش خوب میشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده