2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

212 بازدید | 31 پست

دخترم دوسالونیمشه امشب خونه مامانم بودیم هرکار کردیم نیومد شوهرمم گفت بزار همینجا وابسته منم گذاشتمش یعنی نمیومد انقد گریه نکرد که نگو هرکارش کردم نیومد بعدامدیم خانه ماشینو گذاشت تو پارکینگ رفتیم بالا بعدنیم ساعتش زنگ زدن گفتن گریه می‌کنه بیاین ببرینش شوهرمم گفت نه میخام بخابم گرفت خابید از ساعت دوازده این بچم گریه کرد گریه کرد پشت تلفن میگف مامان بیا دنبالم شوهرمم هرکار کردم بیدار نشد دارم دق میکنم الان تازه خوابیده ولی خیلی گریه کرد بچم نمیتونم بخابم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنده خدا مامانت و بابات 

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
روزا خیلی میموند پیششون از صبح تا شب بعدشم انقد گریه کرد نیومد فقط میگف میخام جا خاله وایستم 

حالا دیگ بگیر بخواب خوابیده جای امنیه دیگ

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
چه بی محبته طفل معصوم دلم سوخت اشکال نداره پیش مادرته صبح زودبرو پیشش بااژانس

دیشب و پریشب دخترمو بردیم دکتر تا ساعت دو بیدار بود صبح هم ساعت هفت می‌ره سر کار اصلا گیج خواب بود یکمم لجبازی کرد که گفت بفهمه دیگه اونکه نمیتونه واینسته بخدا قلبم داره وایمیسته

اشکال ندارن بزرگ میشه.من ک دوست دارم بمونه.ولی لوسه نمی‌مونه.

عجب دل شوهرت سفته.شوعرمن از دخترم لوستره.وااای هرچی دخترم میگه میگه چشمخیلی لوسش می‌کنه.

ولی کلا نباید بزاریم با گریه حرفشو پیش ببره.عادت می‌کنه.

البته مادر بزرگ و پدربزرگش نمی‌ذارن گریه کنه اونام لوس میکنم.و دخالت میکنن آدمم جلو بچه نمیوتنه حرف بزنه

خودت باش