2777
2789
عنوان

علت این موضوع چی میتونه باشه

103 بازدید | 8 پست

برای یکی از دوستام یه هفته میشه یه چند تا پیام فرستادم اصلا تیک آبی نخورده یعنی از قصد نخواسته باز کنه بخونه؟ آخه با هم مشکلی نداشتیم یا مثلا پیامم رفته تو لیستش شلوغه ندیده؟ فکرم مشغول شده چرا نمیخونه؟؟؟ 

سلام گلم  بعضیا واتساپشون جوریه فقط دو تیک میشه و سین میکنن اصلا آبی نمیشه بعضی دوستام انجورین

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم دوستی که باهام خوبه به نظرتون عکس پروفایلم رو عوض کردم متوجه نشده پیام من بوده

ربطی به پروفایلت نداره مگه اسمت سیو نکرده

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘