2777
2789

زرشک پلو بامرغ؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغو اول چن تا برش روش میزنم بعد نمک مالش میکنم😁بعد تو روغن سرخش میکنم تا طلایی شه.بعد تو تابه پیاز فراوان تفت میدم تا سبک شه بعد هویج وفلفل دلمه بش اضافه میکنم کمی تفت میدم بعدم رب زیاد میزنم با شعله کم تفت میدم تا حسابی رنگ بازکنه بعد زعفرون دم کرده ویه کم فلفل سیاه وپودر تخم گشنیز وادویه کاری میزنم ویه مقدار ابجوش اضافه میکنم.یه دسته کوچیکم جعفری با بند میبندم میندازم تو سسش ومرغارم میزارم توسس تا بپزه عالی میشه عین رستورانی

اره عزیزم

بببین عزیزم مرغ و پنج ساعت قبل اینکه سرخ کنی با دارچین فراوون نمک فلقل کاری زردچوبه قشنگ مزه دار کن وبزار مواد به خوردش بره 

پنج ساعت بعد سرخش کن 

بعد رب و تفت بده با دوسه قاشق پیاز سرخ شده مخلوط کن فلفل دلمه خورد شده هم بریز قشنگ باهم تفتشون بده اب بریز داخلش و مرغایی که سرخ کردی و بزار داخلش تاپزه و جا بیفته پنج دقیقه قبل خاموش شدن خورشت زعفران واضافه کن 

مامان من همیشه اینطوری درست میکنع وعالی میشن

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
چرب نمیشه عزیزم؟

نه عزیزم 

چرا چرب شه 

روغن و به اندازه استفاده کن