2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

234 بازدید | 25 پست

بچه ها شما زگیل تناسلی مبتلا شدید؟تاکب عود داشتید؟من فروردبن زگیل زدم اخر اردیلهشت دلیت زدمشون الن هر دوسه هفته یبار همون‌جای قبلی یدونه میزنه😐😐ن رابطه جنسی داشتم‌ن دوست پسر‌از لیزر گرفتم از زایده هامم‌ازمایش دادم مطمنم زگیله

مجردین؟

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما از اون جایی که لیزر کردی گرفتی 

ای کاش ضدعفونی میکردن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
یعنی لیزر کردی زگیل دراوردی مگ میشه

عزیزم‌من‌اینجا‌دروغ‌م‌چیه اخه مگ‌کسی‌منو اینجا‌میشناسه اخه من از بهمین میرفتم لیزر ازاین دستگاه مالشیا فروردین دیدم زگیل زدم

عزیزم‌من‌اینجا‌دروغ‌م‌چیه اخه مگ‌کسی‌منو اینجا‌میشناسه اخه من از بهمین میرفتم لیزر ازاین دستگاه مالش ...

ضدعفونی نکرده دیگه برین پیش دکتره بگین